Zadovoljna.si
Rihanna

Trači

Rihanna na Twitterju objavila svojo golo fotografijo

Z.S.
24. 07. 2012 12.19
15

24-letna pevka Rihanna je znova presenetila svoje oboževalce. Na Twitterju, kjer sledilce dnevno seznanja z dogajanjem iz svojega življenja, je objavila novo profilno fotografijo, na kateri radodarno kaže svoje čare. Mlada pevka ve, kako mora podžgati svoje oboževalce. Poglejte fotografijo!

Brez predsodkov!

Fotografija, za katero stoji ekipa strokovnjakov, je sicer zelo estetske narave, vseeno pa velja za eno izmed drznejših fotografij, ki jih je do danes posnela 24-letna pevka z Barbadosa. Rihanna je na njej pozirala popolnoma gola, svoje intimne predele pa je zakrila zgolj s posušenimi listi. Pevka tudi sicer nima predsodkov glede golote, saj velikokrat pokaže več, kot bi se za njo spodobilo.

Razgaljena in slavna

V javnosti se večkrat pojavi v oblačilih brez nedrčka, zelo seksapilni in izzivalni pa so tudi njeni odrski kostumi. V zadnjem videospotu za pesem Where Have You Been se je pevka odločila za drzno telesno poslikavo, ki je spominjala na krokodiljo kožo in je prekrivala zgolj njene prsi in del hrbta. Dobro znane so tudi fotografije s Havajev, na katerih pevka svoje prsi prekriva zgolj z eno roko, medtem ko v drugi drži svoj nedrček. Serijo razgaljenih fotografij slavne pevke je objavila tudi revija GQ, pri čemer je Rihanna dodobra razgalila svoje prsi. Veliko kože je pokazala tudi na paradi v svojem rodnem kraju, kjer je oblečena v minimalističen rdeč kostum privabljala številne poglede tako moških kot tudi žensk.

Koncert vroče pevke iz Barbadosa si lahko ogledate na VOYO.
 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368