Zadovoljna.si
Kris Jenner, Kourtney, Khloe in Kim Kardashian

Trači

Fotografija, ki je šokirala zvezdniško družino!

Z.M.
24. 08. 2012 07.00
30

Člani družine Kardashian so s svojim resničnostnim šovom čez noč postali svetovne zvezde, dejstvo pa je, da gledalce zanimajo predvsem zato, ker njihova dejanja večkrat mejijo na ekstreme. Tudi fotografija, ki jo je svojim otrokom poslala Kris Jenner, spada med slednje. Poglejte!

Kris Jenner, Kourtney, Khloe in Kim Kardashian
Kris Jenner, Kourtney, Khloe in Kim Kardashian FOTO: pacificcoastnews.com

Kris Jenner, mama bolj znanih sester Kardashian, ki so s svojim resničnostnim šovom osvojile občinstvo po vsem svetu, je v enem od nadaljevanj omenjene oddaje jasno povedala, kako si predstavlja svoj pogreb. "Če se mi slučajno kaj zgodi, boste verjetno tako žalostni, da ne boste sposobni sprejemati pomembnih odločitev, zato želim, da se o podrobnostih mojega pogreba dogovorimo zdaj," je morbidni sestanek s svojimi otroki začela Kris, ki si ne želi biti pokopana v žari.

Fotografirala se je v krsti

Da bi otrokom pokazala, kaj si želi, se je med sprehodom po pogrebnem zavodu fotografirala v krsti in fotografijo poslala svojim otrokom na telefon. Videno jih je razburilo in razžalostilo, sploh Kim, ki je mamo od vseh otrok še najbolj zavzeto spraševala o podrobnostih pogreba. Kris je vse skupaj neznansko zabavalo, producenti oddaje pa so bili navdušeni nad bizarnostjo družine, katerih prigode spremlja vedno več ljudi.

Kris ima jasne predstave o svojem pogrebu.
Kris ima jasne predstave o svojem pogrebu. FOTO: X17ONLINE.COM

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368