Zadovoljna.si
Katarina in Rok ne skrivata več svoje ljubezni.

Trači

Katarina spet ujela postavnega športnika

Z.M.
07. 08. 2012 13.12
23

Slovensko manekenko Katarino Jurkovič smo v zadnjih letih lahko pogosto ujeli ob boku znanih slovenskih športnikov, kot kaže, pa svetlolaska nadaljuje svoj osvajalski pohod med postavnimi, lepo oblikovanimi Slovenci. Koga je ujela tokrat?

Katarina in Rok ne skrivata več svoje ljubezni.
Katarina in Rok ne skrivata več svoje ljubezni.FOTO: Facebook
Je 25-letni nogometaš le še en v nizu Katarininih športnikov?
Je 25-letni nogometaš le še en v nizu Katarininih športnikov? FOTO: Facebook

Katarina Jurkovič nikoli ni skrivala, da so ji všeč postavni športniki, v zadnjih nekaj letih pa je njeno srce osvojilo kar nekaj različnih nogometašev. Tudi njen aktualni in precej sveži izbranec ni izjema. 25-letni Rok Marinič, nekdanji obetavni nogometaš Interblocka, je tisti, ki trenutno greje njeno srce, ne on ne Katarina pa svoje ljubezni ne skrivata več pred javnostjo. Njuna Facebook profila sta polna skupnih fotografij, s katerih je očitno, da se med njima krešejo iskrice. Kako dolgo bo trajalo tokrat?

Vsi njeni bivši …

Zbirka Katarininih nogometašev je iz leta v leto večja, pred Mariničem pa se je dobrega pol leta dobivala s slovenskim nogometašem Milivojem Novakovićem, ki igral za enega od nemških klubov. Strasti med njima so se ohladile po tem, ko se je Katarina lani poleti odločila, da odvrže vse krpice za moško revijo.

Pred Mariničem se je stiskala v objemu Novakovića.
Pred Mariničem se je stiskala v objemu Novakovića.FOTO:

Pred Novakovićem je bila menda v razmerju tudi z mladim nogometašem Matjažem Rozmanom, ki prav tako kot Novaković igra v Nemčiji. Pred leti je podjetna manekenka  v Sacramentu obiskala košarkarja Bena Udriha in po poročanju nekaterih slovenskih medijev menda nakupovala z njegovo kartico. Razvajanje svoje dame si je Udrih lahko privoščil, saj je v ZDA podpisal pogodbo, ki mu v prihodnjih petih letih zagotavlja 33 milijonov ameriških dolarjev. Med njenimi nekdanjimi fanti so še trije drugi nogometaši, dva igrata v tujini, eden pa v Domžalah. Katarina nikoli ni potrdila vseh razmerij, ki so ji jih pripisovali mediji, saj ji je vseeno, kaj se o njej piše. Že pred leti se je odločila, da na vprašanja o zasebnem življenju ne bo odgovarjala, česar se trudi držati tudi danes.

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375