Zadovoljna.si
Salome je po novem rdečelaska.

Trači

Salome postala rdečelaska, ker so najboljše v postelji!

Z.M.
08. 03. 2012 11.53
44

Pomlad je čas za spremembe, s čimer se strinja tudi Salome, ki smo je bili zadnjih deset let vajeni kot svetlolaske. Estradnica je sledila prihajajočim modnim trendom in frizerki zaupala, da jo prebarva na živo rdečo barvo. S slednjo je še bolj opazna, zaupala pa nam je, da je sprememba všeč tudi moškim, saj menda velja, da so rdečelaske najboljše v postelji!

Salome je po novem rdečelaska.
Salome je po novem rdečelaska.FOTO: Facebook
Upa, da bo kot rdečelaska lažje našla fanta.
Upa, da bo kot rdečelaska lažje našla fanta. FOTO:

Salome je že nekaj časa razmišljala o novi barvi las, pred nekaj dnevi pa je enostavno odšla na kavo k prijateljici Tatjani v lepotni klub in se domov vrnila  z novo barvo las. "Tatjana  je stvar enostavno vzela v svoje roke in me pobarvala. Pred tem sem bila prestrašena, priznam. Imela sem tremo kot pred izpitom, saj nisem vedela, kako bo ta odtenek videti na glavi,“ nam je povedala novopečena rdečelaska. Zaupala nam je, da se še ni navadila na novo podobo. "Po stanovanju me ves čas spremlja neka rdečelaska,“ nam je povedala v smehu, “včasih bi najraje pokrila ogledala zaradi tega,“ je še dodala.

Rdeča barva izpostavi njene oči

Moški so navdušeni nad njeno preobrazbo, saj pravijo, da deluje bolj ognjena in seksi. "Kdo ve, morda bom imela zaradi nove barve las zdaj tudi več sreče pri iskanju ljubezni mojega življenja,“ je nagajivo pripomnila Salome in nadaljevala, da je imela že pred leti rdečo lasuljo, ki jo je nosila na nastopih, in vedno požela veliko zanimanja. "Ljudje so mi govorili, da ob tej barvi moje oči pridejo bolj do izraza,“ pravi. Svetlih las ne pogreša, le navaditi se še mora na rdeč odtenek. "Pravijo, da so rdečelaske najboljše v postelji, tako da bomo videli,“ je skozi smeh povedala Salome. Tudi njeni psički Kali je spremenjena všeč. "Bala sem se, da bo se me bo Kali z novo barvo las prestrašila, a sploh ni reagirala nanjo. Rada ima svojo mamo,“ nam je zaupala rdečelasa estradnica. Obstaja kakšna slaba posledica spremembe videza? "Opazila sem, da imam trenutno v omari veliko oblek, ki jih ne morem nositi, saj moram paziti na kombiniranje barve oblek in las. Roza tako do nadaljnjega ne pride v poštev!“ je prepričana Salome.

KOMENTARJI (44)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368