Zadovoljna.si
Se bo Katarina pridružila slavnim angelčkom?

Trači

Bo naša Katarina postala 'Viktorijin angelček'?

Z.M.
07. 06. 2012 13.57
15

Znana ljubljanska starleta Katarina Benček, ki s svojimi postavnimi prijateljicami le redko zamudi družabni dogodek, je tako kot številni slovenski ustvarjalci, odletela v Los Anegeles, da bi uresničila svoje ambicije v modnem svetu. Tam naj bi ostala vsaj pol leta, menda pa naj bi stanovala pri eni od agentk, ki je čez lužo zadolžena za promocijo slovite znamke spodnjega perila Victoria's Secret. Se bo naša Katarina pridružila njihovim 'angelčkom'?

Se bo Katarina pridružila slavnim angelčkom?
Se bo Katarina pridružila slavnim angelčkom?FOTO: Facebook
Pol leta bo bivala v Los Angelesu.
Pol leta bo bivala v Los Angelesu. FOTO: Tibor Golob

Ljubljanska starleta in občasna televizijska voditeljica Katarina Benček je pred dnevi odletela v mesto angelov, kjer naj bi ostala vsaj pol leta. Kaj natanko bo tam počela, še ni znano, menda pa naj bi trenutno stanovala pri eni od tamkajšnjih agent za promocijo spodnjega perila znamke Victoria's Secret. Pojavila so se namigovanja, da naj bi se Benčkova pridružila angelčkom, med katerimi so tudi ene najbolj znanih manekenk na svetu Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio ter Adriana Lima.

Slovenci bežijo čez lužo

Katarina v Ameriko ni odpotovala sama, na poti se ji je namreč pridružila tudi prijateljica in sodelavka Anja Sivec. Vedno več je Slovencev, ki bežijo čez lužo, da bi našli boljše poslovne priložnosti v svetu zabave. Poleg manekenov, med njimi najbolj izstopata Jurij Bradač ter manekenka Ana Colja, so v Los Angelesu cenjeni tudi slovenski plesalci. Med slednjimi imata največ dela Anže Škrube in Nika Kljun.

Pridružila se je ostalim Slovencem, ki so srečo poizkusili čez lužo.
Pridružila se je ostalim Slovencem, ki so srečo poizkusili čez lužo.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375