Zadovoljna.si
Nadya Suleman Frankie G

Trači

Se bo zaradi njega po 13 letih odrekla celibatu?

Z.M.
26. 06. 2012 11.41
12

36-letna Nadya Suleman, ki jo svet pozna tudi pod vzdevkom oktomama je ob rojstvu osmerčkov zatrdila, da ne bo seksala dokler, najmlajši ne dopolnijo 18 let. Obljube se je tri leta pridno držala zdaj pa je kot kaže njena odločitev na veliki preizkušnji! Zaljubila se je v 13 let mlajšega bodybuilderja, ki jo obožuje. Koliko časa bo še zdržala v celibatu?

Se bo oktomama odpovedala celibatu?
Se bo oktomama odpovedala celibatu? FOTO: Twitter

Nadya Suleman je pred tremi leti rodila osmerčke in se takrat zopet zavezala celibatu."Spolnih odnosov ne bom imela, dokler moji najmlajši ne dopolnijo 18 let,“ je takrat dejala, zdaj pa je njena odločitev na veliki preizkušnji. 36-letnica se je namreč zaljubila v 13 let mlajšega amaterskega bodybuilderja Frankie G-ja, na svojem Twitterju pa je objavila fotografijo na kateri pozira s 23-letnim mišičnjakom. "Tako sem ponosna nate Frankie,“ je zapisala pod sliko. Par se je spoznal v cerkvi, razlika v letih pa ju ne moti, saj Nadya pravi, da razmišlja kot 18-letnica.

Za sabo ima 13 let celibata

Oktomama pravi, da se zaenkrat še vedno drži odločitve o celibatu in upa, da da bo tako tudi ostalo. Frankie se nad tem za zdaj ne pritožuje, saj Nadyo menda naravnost obožuje, dobro se razume tudi z njenimi otroci, ki so bili vsi spočeti z umetno oploditvijo. Sulemanova namreč že kar 13 let ni seksala, čeprav si je moški, kot pravi ona, močno želijo, 36-letnica za zdaj ne odstopa od svoje odločitve, da vsaj še 15 let (v tem času bodo njeni osmerčki dopoolnili 18 let) ne bo seksala.Frankie pravi, da jo bo počakal, saj je Nadya izjemna ženska s prečudovitim srcem.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399