Zadovoljna.si
Adam jo je v videu malce skupil.

Trači

Še en pretepen zvezdnik ...

Z.M.
22. 04. 2012 08.06
0

V zadnjih mesecih je Twitter preplavilo kar nekaj fotografij pretepenih zvezdnikov, večina teh fotografij pa je nastalo na različnih snemanjih, poškodbe znanih obrazov torej niso bile resnične. Med zadnjimi, ki je s svojimi spletnimi sledilci delil fotografijo svojega obraza v modricah, je Adam Levine, pevec skupine Maroon 5. Ujeli so ga na snemanju videospota za njihovo pesem Payphone.

Adam jo je v videu malce skupil.
Adam jo je v videu malce skupil.FOTO: Twitter

Adama Levina so s poškodovano ustnico in modricami ter ranami po vsem telesu v družbi neznane lepotice pred dnevi ujeli med tekanjem po poslovnem centru Los Angelesa. Pevec je bil tam z namenom, s preostalimi člani skupine Maroon 5 so namreč snemali videospot za pesem Payphone. Svoj 'grob' videz je glasbenik delil tudi s svojimi spletnimi sledilci na Twitterju in objavil fotografijo, na kateri deluje precej zdelan."Težko jutro,“ je napisal pod sliko, kasneje pa prav tako na spletu razložil, da je na snemanju novega videa in da se imajo izvrstno.

Spet samski

Postavni glasbenik je sicer od začetk aprila zopet samski, po dveh letih se je namreč razšel z manekenko Anno Vyalitsyno. "Še vedno se imava rada in se spoštujeva kot prijatelja. Želim mu vse najboljše,“ je za ameriške medije nedavno povedala Anna. Svetlolasa manekenka je nastopala tudi v videospotu njegove skupine Maroon 5, kjer je igrala njegovo ljubimko. Kot par sta z Adamom gola pozirala za britansko revijo Cosmo in rusko izdajo revije Vogue.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368