Zadovoljna.si
Pevkine prsi so naravne, in ne umetne, kot so namigovali nekateri.

Trači

Še ena slovenska pevka z umetnimi prsmi?

Z.M.
04. 04. 2012 09.26
14

Pevka April je s svojim novim videospotom, v katerem menda nevede pokaže levo bradavičko, dvignila veliko prahu, ob incidentu pa se je porodilo tudi vprašanje, ali se glasbenica lahko pohvali z naravnim ali umetnim oprsjem. Pevka zavrača namige o lepotni operaciji in zagotavlja, da je na njej prav vse naravno.

Proti koncu pesmi je April iz korzeta ušla leva bradavička.
Proti koncu pesmi je April iz korzeta ušla leva bradavička.FOTO: YouTube
Pevkine prsi so naravne, in ne umetne, kot so namigovali nekateri.
Pevkine prsi so naravne, in ne umetne, kot so namigovali nekateri. FOTO: Facebook

April, ki je nedavno izdala videospot za svojo novo pesem MY FB song, je več pozornosti kot z glasbo tokrat pritegnila zaradi videoizdelka, v katerem menda nenačrtovano razkrije levo bradavičko.

Napako, ki je niso opazili niti montažerji projekta, so vmes menda že popravili, saj sicer spota zaradi eksplicitnih vsebin večina televizij ne bi vrtela. Ob incidentu, ki je mladi pevki prinesel veliko želene pozornosti, pa so se našli tudi taki, ki so se začeli spraševati o njenem oprsju. Ima April naravne ali umetne?

Naravne so!

Slovenski mediji večinoma menijo, da so pevkine prsi naravne, saj so prej majhne kot velike, kar pa April očitno niti malo ne moti. Ko so prvi gledalci odkrili "napako" na videu, ki razkrije več, kot bi si izvajalka morda želela, je njen producent Raay podvomil o tem, da je April pokazala preveč, prepričan je bil celo, da je šlo le za globok dekolte. Kakor koli že, naravne prsi April so ji do danes prinesle že več kot 65 tisoč ogledov na Youtubu, kar ni kar tako!

April rada dviguje prah.
April rada dviguje prah.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368