Zadovoljna.si
Celia McCorquodale - 5

Kraljevo

Še ena sramota za britansko kraljevo družino

Z.N.
16. 04. 2012 15.50
20

Niso samo sorodniki Kate Middleton preveč razuzdani, tudi sorodniki princa Williama niso pretirano zadržani. Medtem ko nekatere poskušajo v neprimernih trenutkih ujeti paparaci, sestrična Williama in Harryja fotografije z divjih zabav na družbenem omrežju Facebook objavlja kar sama.

Celia rada razkazuje preluknjan jezik.
Celia rada razkazuje preluknjan jezik.FOTO: Facebook

21-letna Celia McCorquodale, ki ima na Facebooku odprt profil pod imenom Clive McCorquodale, je na svojem profilu objavila fotografije, ki njeni pokojni teti princesi Diani gotovo ne bi bile v ponos. Objavila je namreč fotografije s študentskega žura, na katerem očitno ni manjkalo alkohola. Na eni fotografiji neki moški pije iz njenega dekolteja, na drugi kaže jezik, na tretji pa se očitno norčuje iz sorodstvenih vezi, saj našemljena v kraljico sedi v naročju prijatelja, ki si je nadel masko princa Filipa. Na mnogih fotografijah, objavljenih na spletu, Celia kaže preluknjaj jezik, se spakuje, fotografirana je z najrazličnejšimi bolj ali manj oblečenimi moškimi, na eni izmed fotografij pa so jo celo ovekovečili med pitjem iz štirih steklenic hkrati. Celia je v zadnjem letu obiskala Vietnam, Kubo, Mehiko in Peru, iz prav vseh krajev pa je objavila kar precej "divje" fotografije. Skupaj s prijatelji je na Machu Picchuju pozirala tudi gola in s tem dvignila kar nekaj prahu. Med interesnimi skupinami ima na Facebooku dodano tudi "Pokaži prsi, da dobiš stvari zastonj".

Celia je najmlajša hči 57-letne Sarah McCorquodale, starejše sestre pokojne Diane. Odraščala je v Lincolnshiru skupaj z bratom Georgeem in sestro Emily. Na pogrebu Dianine mame Frances Shand Kydd leta 2004 je bila Celia ena izmed treh vnukinj, ki so brale iz Svetega pisma.

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368