Zadovoljna.si
Charlize Theron

Trači

Še ena zvezdniška žrtev spretnih hekerjev!

Z.M.
02. 04. 2012 11.01
4

Igralka Charlize Theron, ki je pred kratkim postala mama, saj je posvojila dečka Jacksona, se ne more povsem brezskrbno predajati radostim materinstva. V medije so namreč pricurljale fotografije z njenega mobilnega telefona, na katerih se igralka šobi v objektiv, heker pa naj bi v javnost poslal tudi njena zasebna tekstovna in glasovna sporočila. Zvezdnica kraje še ni komentirala.

Charlize Theron
Charlize Theron FOTO: Reuters

Po Scarlett Johansson in Mili Kunis se mora zdaj s tem, da so ji ukradli zasebne fotografije, ukvarjati še Charlize Theron. 36-letna igralka, ki je pred kratkim posvojila dečka Jacksona in si je s tem uresničila dolgoletno željo, je le ena od mnogih zvezdnikov, ki so postali žrtve iznajdljivih hekerjev. Na fotografijah, ki so pricurljale v javnost, se Charlize pači v kamero, na eni od njih pa tudi nesramežljivo izpostavlja svoj dekolte.

Posveča se sinu

Dobitnica oskarja incidenta za zdaj še ni komentirala, saj se posveča predvsem svoji novi vlogi mame. Na prvi pogled deluje, kot da ji je vseeno, da so njeni videoposnetki, fotografije, sporočila in elektronska pošta postali javna skrivnost, hekerju, ki je vdrl v njeno zasebnost, pa se lahko pošteno tresejo hlače. Če ga najdejo, ga namreč verjetno čaka podobna usoda kot Christopherja Chaneya, hekerja, ki je zagrenil življenje igralkama Scarlett  in Mili. Sodnik ga je namreč obsodil na kar 60 let zapora!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368