Zadovoljna.si
karate kid

Trači

Poglejte, kakšen je 'Karate Kid' 30 let kasneje!

J.V.
03. 12. 2014 11.42
27

Se še spomnite filma Karate Kid iz leta 1984, v katerem je zaslovel igralec Ralph Macchio, ki je imel takrat 23 let? Danes 54-letni igralec je po tem zaigral sicer v še nekaj filmih, a uspeha, kot mu ga je prinesel Karate Kid, ni nikoli več ponovil. Počasi je utonil v pozabo, zato so bili mnogi presenečeni, ko se je pred kratkim po dolgem času pojavil na enem od družabnih dogodkov.

Ralph Macchio
Ralph MacchioFOTO: Profimedia

Ralph Macchio se je s svojo vlogo v filmu Karate Kid vpisal v filmsko zgodovino, in čeprav je to največji uspeh v njegovi igralski karieri, se ga mnogi spominjajo še danes.

Igralec, ki je pred nekaj tedni praznoval svoj 53. rojstni dan, je bil v času snemanja filma star 23 let. Po drugem in tretjem delu filmske uspešnice je Macchio nadaljeval igralsko kariero, a bolj kot ne brez uspeha.

Mnogi se ga spomnijo iz priljubljenih humorističnih serij, kot je bila Kako sem spoznal vajino mamo, v katerih je imel manjše vloge, a nobena vloga ni bila tako uspešna kot vloga Daniela Larusa. Ralph je zadnjih 26 let srečno poročen s Filis Fiero, s katero sta se spoznala, ko je imel komaj 15 let. V zakonu sta se jima rodila dva otroka.
 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493