Zadovoljna.si
Rene Russo

Trači

Slavna igralka bije bitko z zahrbtno boleznijo!

J.V.
22. 10. 2014 12.38
5

Akcijska uspešnica Smrtonosno orožje velja za enega izmed najbolj gledanih filmov, v katerem je poleg Mela Gibsona zaigrala tudi igralka Rene Russo. Hollywoodska zvezdnica se nikoli ni pretirano medijsko izpostavljala, v nedavnem intervjuju pa razkrila eno svoji večjih skrivnosti.

Tako kot njena slavna kolegica Catherine Zeta-Jones se namreč tudi Rene že vse življenje bori z bipolarno motnjo. 60-letna igralka je v nedavnem intervjuju priznala, da so ji zdravniki diagnozo postavili že v otroških letih, zaradi nje pa ni takoj posegla po zdravilih, ampak si je z njimi pomagala le v najhujših obdobjih.

Za bipolarno motnjo so namreč značilna velika nihanja razpoloženja. »Bila sem prepričana, da gre za depresijo, a sem bila zaradi jemanja antidepresivov le še bolj živahna. Svoje bolezni nisem delila z veliko ljudmi, a jih poznam kar nekaj z isto motnjo, ki ne želijo jemati zdravil.«

Bolezen jo spremla na vsakem koraku, a se je z njo naučila soočiti. Rene je trenutno zaposlena s promocijo filma Nightcrawler, v kateri ji družbo dela Jake Gyllenhaal.
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493