Zadovoljna.si
Kate Moss v St. Tropezu - 2

Trači

Nesramežljivo jo je pokazala ...

Z.S.
30. 08. 2013 13.26
3

Britanska manekenka Kate Moss, ki je še pred nekaj tedni polnila naslovnice medijev s fotografijami, na katerih je bilo lepo videti, da je v zadnjem času pridobila nekaj kilogramov, zdaj že uživa na počitnicah v St. Tropezu, nadvse priljubljenem mondenem letovišču, kjer zelo radi počitnikujejo številni zvezdniki. In Kate ni pri tem nobena izjema …

Kate Moss je po tem, ko so medije preplavile fotografije, na katerih je pokazala svoj malce zaobljen trebušček, zdaj znova dokazala, da je mačka in pol. Med nedavnim obiskom mondenega letovišča v Franciji, ki ga je obiskala v družbi svojega zaročenca Jamieja Hinca, je v tanki poletni obleki lepo poudarila svojo vitko postavo. Po mnenju mnogih je bila tako ali tako v času svoje manekenske kariere pretirano suha in ji ti kilogramčki, ki jih je nabrala v zadnjem času, prav lepo pristajajo.

Ponagajala ji je oblekica

No, tokrat pa v središču pozornosti ni bila samo njena telesna teža in obline, ki jih je v zadnjem času pridobila, ampak predvsem top, ki ga je nosila pod oblekico. Ta ji je namreč v nekem trenutku zlezel tako nizko, da je razkril več, kot je želela. Čeprav se zvezdnica ne more pohvaliti s pretirano obdarjenostjo v predelu prsnega koša, so njene bradavičke vseeno požele veliko zanimanja.

Od nekdaj je želela večje oprsje

Spominmo, da je lepotica ravno pred kratkim v intervjuju za revijo Allure razkrila, da je bila na začetku svoje manekenske kariere precej nesamozavestna in nezadovoljna s svojim telesom. Zaradi tega, ker se je v svoji koži slabo počutila, se ji je bilo precej nelagodno razgaliti pred fotografskim objektivom kar naj bi se po njenem mnenju poznalo tudi na kakovosti posnetkov iz tistih časov. Nezadovoljna je bila predvsem s svojim majhnim oprsjem, zato je na neki točki celo razmišljala, da bi obiskala lepotnega kirurga, ki bi ji pomagal rešiti ta problem. K sreči se kasneje za poseg ni odločila, na kar je danes nadvse ponosna.
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478