Zadovoljna.si
Včasih pa se tudi najbolj previdne spozabijo ...

Trači

Še najbolj previdni se zgodi

Z. T.
07. 12. 2012 10.22
4

Zvezdnici pravzaprav težko kaj očitamo, saj je mlada in lepa, lahko bi rekli, da ima vse obline na pravem mestu. Nedavno se ji je sicer zgodil manjši spodrsljaj, a kar je pokazala, ni nič škandaloznega, predvsem pa vzbuja zgolj zavist pri ženskah, pri moških pa občudovanje.

Amanda sicer pazi na to, kaj obleče in kako to nosi. Če je treba, tudi z roko zakrije dekolte.
Amanda sicer pazi na to, kaj obleče in kako to nosi. Če je treba, tudi z roko zakrije dekolte.FOTO: Profimedia

Včasih pa se tudi najbolj previdne spozabijo ...
Včasih pa se tudi najbolj previdne spozabijo ... FOTO: Profimedia
Amanda Seyfried se je v črni futuristični oblekici udeležila premiere svojega novega filma Les Miserables in pritegnila mnogo pogledov. Po sprehodu po rdeči preprogi, kjer so jo ovekovečili fotografi z vsega sveta, se je 27-letna igralka nekoliko sprostila in pozabila, da ima njena oblekica precej globok dekolte. Pogumno se je sklonila in paparacu, ki je stal na pravem mestu, ponudila prav poseben pogled. Zvezdnica se je tako z lastno neprevidnostjo znašla v precej neprijetnem položaju, a hkrati precej uspešno promovirala svoj novi film.

Kariera v vzponu

Amando je sicer svetovno občinstvo spoznalo, ko je odigrala ob Maryl Streep v uspešnici Mamma Mia. Od takrat naprej je zelo iskana igralka, a svetlolaska kljub veliki priljubljenosti priznava, da trpi zaradi napadov panike in anksioznosti. Njena kariera se je začela, ko ji je bilo komaj 11 let, takrat se je najprej poskusila kot fotomodel, štiri leta kasneje se ji je uresničila velika želja – postala je igralka. Od takrat so se zvrstile številne vloge tako v filmih kot v televizijskih serijah.

Uspešna igralka je priznala, da trpi zaradi anksioznosti.
Uspešna igralka je priznala, da trpi zaradi anksioznosti.FOTO: X17ONLINE.COM

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404