Zadovoljna.si
Tina Maze

Trači

Tina Maze v vsej svoji lepoti!

N.J./U.S.
24. 10. 2013 15.18
19

Lansko smučarko sezono se je z njo veselila vsa Slovenija, podpornike ima tudi v tujini. Svojo priljubljenost pa je ena in edina Tina Maze še dodatno povečala, ko je izdala singel z naslovom My way is my decision, ki ga bomo danes prvič ekskluzivno slišali v oddaji Je Bella Cesta v slovenskem jeziku. Beseda pa ne bo tekla samo o glasbi, ampak tudi o lepoti v beli smučarski karavani.

Kmalu bomo spet vsi stiskali pesti zanjo!
Kmalu bomo spet vsi stiskali pesti zanjo!FOTO: Facebook

Med slovenskimi smučarji vlada pozitivno vzdušje, naša kraljica smučarskih strmin Tina Maze pa pravi, da je letos morda celo še bolje pripravljena na sezono kot lani. "Mislim, da sem dobra in da lahko dobro smučam," je pred kratkim povedala. "Pripravljena sem dobro, nekateri pravijo, da celo boljše kot lani."  Tina Maze se s sotekmovalkami menda ne obremenjuje, na vprašanje, ali bo z novo sezono pripravila tudi nov glasbeni hit, pa je za oddajo 24ur povedala: "Za glasbo pa res ni bilo časa, nisem pa še rekla zadnje besede, ker mi je bila res fajn izkušnja."

Slakonja bo slovensko javnost zabaval tudi v vlogi Andree Massija.
Slakonja bo slovensko javnost zabaval tudi v vlogi Andree Massija. FOTO: POP TV
Se privaja na ves 'pomp' okoli nje

Ima pa to, da je izjemna športnica in da je zelo priljubljena, tudi svojo temnejšo plat."Ko si številka ena, te hočejo imeti povsod, veliko stvari se odvija ob tem, da imaš še treninge. In kar se tega tiče, je zame precej naporno, ker sem tak tip, da imam rada mir in mi je bolj fajn biti v miru kot nekje v množici," je zaupala. Kljub vsemu pa se Tina ne preda. "Na te stvari se navajam," pravi. "In skušam ostati to, kar sem."

My way is my decision po slovensko!

Smuk preža in Tina Maze pa sta bila močno povezani tudi v včerajšnji oddaji Je Bella cesta, kjer se je vse vrtelo okrog naše šampionke, debata se je dotaknila tudi športne lepote. Ne samo naše Tine, tudi ameriške blondike Lindsey Vonn. Na stran katere se je postavila publika, niti ni bilo vprašanje, vmes pa je vskočil še Andrea Massi, ki ga je voditelj Klemen Slakonja izvrstno imitiral.

V studiu pa je poleg novega Massijevega hita odmevalo tudi v duhu smučarskega hita ''My way is my decision'' , na odru Je belle ceste smo ga ekskluzivno slišali v slovenski verziji, ko je svojo verzijo že ponarodele uspešnice predstavila skupina Gadi.

Kako prepreva Massi, si lahko ogledate TUKAJ.

Gadi pripravljajo svojevrstno priredbo Tinine uspešnice My way is my decision.
Gadi pripravljajo svojevrstno priredbo Tinine uspešnice My way is my decision.FOTO: POP TV


  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478