Zadovoljna.si
Xena

Trači

Se še spomnite bojevnice Xene?

U.S.
04. 07. 2013 13.19
28

Igralka Lucy Lawless je svojo igralsko kariero začela kot neustrašna bojevnica Xena. Ta ji je prinesla tudi mednarodno slavo, ki ji je še kako prav prišla, ko se je potegovala za vlogo v odmevni seriji Spartak. A če nas spomin ne vara, takrat ni imela takšnih oblin, kot jih ima sedaj. Ugibanja, da je šla za povečano oprsje pod nož, tako kar ne potihnejo …

Mnogi namigujejo, da si je za potrebe snemanja Spartaka Lucy povečala oprsje.
Mnogi namigujejo, da si je za potrebe snemanja Spartaka Lucy povečala oprsje.FOTO: POP TV
Novozelandska igralka Lucy Lawless je v seriji Spartak: kri in pesek, ki jo po novem lahko spremljate tudi na VOYO navdušila s svojo izklesano postavo. Za potrebe snemanja je nekajkrat celo pred kamero stala pomanjkljivo oblečena ali bolje rečeno kar slečena. 41-letna Lucy je tako javnosti pokazala, da so njene prsi kljub ne več rosnim letom še vedno zelo pokončne in čvrste. Mediji so zato začeli ugibati, ali si ni za novo vlogo zaželela tudi novega oprsja.

Na VOYO sta na voljo že prva sezona Spartaka: Kri in pesek ter mini serija Spartak: Bogovi arene.
Na VOYO sta na voljo že prva sezona Spartaka: Kri in pesek ter mini serija Spartak: Bogovi arene. FOTO: POP TV
Govoric ne želi komentirati

In čeprav igralka na vprašanja o lepotnih posegih, ki naj bi jih v preteklosti imela, ne želi odgovarjati, so lepotni kirurgi mnenja, da bi si, če ne drugega, lahko privoščila vsaj malo botoksa. »Z njim bi zakrila gubice, ki so se naredile na njenem čelu in okoli oči,« je dejal priznan kirurg David Shafer in dodal: “Res se zdi, da si je povečala oprsje, a po fotografijah sodeč ni noben oprijemljivih dokazov, da je to v resnici storila.”

Nad njeno lepoto očarani mnogi

Kirurg Michael Salzhauer je ne glede na vse, prepričan, da je brezhibno postavo ohranila s pomočjo redne telovadbe in zdrave prehrane.  “Videti je, da je Lucy tudi po končanem snemanju priljubljene serije Xena lepo skrbela za svoje telo. Njen obraz in telo sta še vedno primerljiva z lepoto grške boginje.”

Si je ali si ni? Preverite sami!

Na VOYO sta na voljo že prva sezona Spartaka: Kri in pesek (Spartacus: Blood and Sand) ter mini serija Spartak: Bogovi arene (Spartacus: Gods of the Arena).

V prvi sezoni Spartak: Kri in Pesek lahko spremljate zgodnješje Spartakovo življenje, ko se je skupaj z rojaki iz Trakije pridružil pomožnim rimskim četam, nato pa se po izdaji obrnil proti rimskim gospodarjem. A njegovo kljubovanje ne traja prav dolgo, saj ga rimski poveljnik, legat Klavdij Glaber hitro ujame in obsodi na smrt. A vse skupaj se ne izteče po njegovih načrtih saj Spartak kljub nemogočim možnostim preživi in postane eden najboljših gladiatorjev, kar so jih Rimljani kdajkoli videli.

Poleg prve sezone Spartaka pa si lahko na VOYO ogledate tudi miniserijo Spartak: Bogovi arene, v kateri boste spremljali zgodbo Gannicusa, prvega gladiatorja, ki je postal prvak arene Capua.

Njen obraz in telo sta še vedno primerljiva z lepoto grške boginje, so prepričani lepotni kirurgi.
Njen obraz in telo sta še vedno primerljiva z lepoto grške boginje, so prepričani lepotni kirurgi.FOTO: POP TV

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478