Zadovoljna.si
Janica Kostelić

Trači

Nič več okrogla: Janica Kostelić je shujšala do neprepoznavnosti!

J.V.
04. 09. 2013 15.24
90

Medtem ko naša kraljica belih strmin Tina Maze že pridno trenira in se s polno paro pripravlja na novo sezono, pa se upokojena smučarka Janica Kostelić te dni mirno sprehaja po zagrebških ulicah. Nekdanja smučarska šampionka je pokazala svojo vitko linijo in sodeč po njenem svežem videzu so ji počitnice letos dobro dele. Janica je pred kratkim prestala operacijo kolena, po kateri še vedno okreva, kar dokazuje tudi opornica, ki jo je nosila med nakupovanjem z njenimi prjateljicami.

Janica Kostelić
Janica KostelićFOTO: Reuters

Bivša hrvaška smučarka Janica Kostelić, ki se je že pred nekaj leti poslovila z belih strmin, se je od konca njene športne kariere le redkokdaj pojavila v medijih, zato je bilo pravo presenečenje, ko so jo paparaci pred kratkim ujeli v Zagrebu, kjer se je v družbi prijateljic sprehajala po mestnih ulicah in si ogledovala izložbe trgovin. Mimoidoči niso mogli mimo njene vitke postave, ki jo je poudarila z rumenim topom, medtem ko je nad kavbojkami nosila opornico za koleno. Janica je nedolgo nazaj prestala zahtevno operacijo kolena in si očitno od nje še vedno ni popolnoma opomogla.

Dopustovala z bratom Ivico

Okrevanje je zagotovo pospešil njen letošnji dopust, ki ga je Janica preživela v družbi njenega brata in smučarja Ivice Kostelića. Dvojico so ujeli, ko sta tri tedne počitnikovala na otoku Mljet, kasneje pa je nekdanja smučarka odšla tudi na daljše potovanje, kjer je menda imela priložnost opazovati tudi kite. Lokacije ni želela razkriti, spomnimo pa se, da je Janica že lani dopustovala v Avstraliji, kjer je plavala z morskimi psi in si tako uresničila dolgoletno željo.


 

KOMENTARJI (90)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493