Zadovoljna.si
Rex

Trači

Se spomnite slavnega detektiva? Takšen je danes!

J.V.
31. 12. 2015 09.17
37

Priljubljeno avstrijsko detektivsko nanizanko in njeni glavni zvezdi, nemškega ovčarja Rexa in detektiva Richarda Mosserja, lahko že nekaj časa znova spremljate na malih ekranih. Gre za vlogo, po kateri je igralec Tobias Moretti pri nas še danes najbolj znan, v letih, odkar serije ne snemajo več, pa se avstrijski zvezdnik ni prav veliko spremenil.

Komisar Rex
Komisar RexFOTO:

Priljubljena serija Komisar Rex je na sporedu od ponedeljka do petka ob 18:55 na Kanalu, kjerkoli in kadarkoli pa si jo lahko ogledate tudi na VOYO!

Serijo so začeli snemati leta 1994, zelo hitro pa je osvojila milijone src po vsem svetu. Zanimivo je, da so se v 13 letih snemanja zamenjali štirje glavni igralci in trije psi.

In čeprav se Tobiasa danes še vedno večina spomni po vlogi detektiva Richarda Mosserja, ki je skupaj z Rexom razreševal zločine, se je igralec po tem pojavil v številnih drugih avstrijskih filmih in serijah. Danes 56-letni igralec je že vse od leta 1997 srečno poročen z Julio Wilhem, s katero ima tudi dva otroka, hčerko Anno in sina Lenza Valentina.

 

#tobiasMoretti spricht mit den Fotografen bei der Premiere von "Luis Trenker" #ffmuc15 #muenchen

A photo posted by Filmfest München (@filmfestmunich) on

 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399