Zadovoljna.si
Miley Cyrus z novo pričesko - 4

Trači

Se to spodobi za njeno starost?

Z.S.
10. 05. 2012 15.06
86

19-letna Miley Cyrus, ki je zaslovela z vlogo Hanne Montane je v zadnjih mesecih dobro poskrbela za svoje telo in izgubila nekaj kilogramov. Mlada zvezdnica je iz otroške zvezde zrasla v uporniško spogledljivko, rožnata krilca pa zamenjala za ohlapne tope in oprijete hlače. Igralko in pevko so paparaci tokrat ujeli v eni izmed trgovin, kjer je nakupovala oblačila, že bežni pogled na mlado zvezdnico pa je razkril, da je na nekaj očitno pozabila.

Miley Cyrus z novo pričesko - 4
Miley Cyrus z novo pričesko - 4 FOTO: X17ONLINE.COM

Pokazala več, kot se spodobi

Pevka in občasna igralka pod ohlapno majico namreč ni nosila nedrčka, ki bi preprečil radovedne poglede paparacev, ti so njeno napako hitro izkoristili in jo zabeležili. Miley, ki se je tokrat odločila za črne škornje, oprijete džins hlače in sivo ohlapno majico, se je očitno spozabila in ob sklanjanju pokazala veliko kože, kar pa za mlado zvezdnico ni bilo prvič. 19-letnico so namreč paparaci že velikokrat zalotili v napačnem trenutku, ko je oblekla prekratko krilce in pokazala veliko več, kot bi se po mnenju tujih medijev za njena leta spodobilo.Njeno življenje se je umirilo

Velika ljubiteljica tetovaž (ima že 12 tatujev), ki je še pred dobrim letom javnost presenečala z zloglasnimi zabavami, kajenjem marihuane in nespodobnimi fotografijami, svoj prosti čas zdaj posveča uram joge in teku. V zadnjih nekaj mesecih je izgubila tudi nekaj kilogramov in z vadbo dobro učvrstila svoje telo, velikokrat pa jo paparaci ujamejo tudi med tekom ali sprehodom s svojim partnerjem Liamom Hemsworthom. Parček veliko časa posveča tudi svojim štirinožnim prijateljem – psičkom Ziggyju, Lilo in Klee Kai Floydu.

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (86)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375