Zadovoljna.si
Jason Priestley, vila

Trači

Končno razkrite podrobnosti?!

J.V.
23. 01. 2015 14.37
6

V eni izmed najbolj priljubljenih serijih 90. let sta igrala brata in sestro, in medtem ko je Jason Pristley v seriji ostal vse do konca, so vlogo Shannon Doherty v četrti sezoni ukinili. Igralka je namreč zakuhala kar nekaj dram in se marsikateremu soigralcu zamerila s svojim obnašanjem. Med drugim tudi Jasonu, njun spor pa, kot kaže, traja še danes.

Jason Pristley se je v svoji avtobiografiji razpisal o odnosu, ki ga ima s svojo nekdanjo soigralko, in pojasnil, zakaj zvezdnika še danes nista v najboljšem odnosu. Opisal je tudi, kako so producenti serije za celotno igralsko zasedbo najeli zasebno letalo, Shannen pa se je ves let pritoževala.

Jason Priestley
Jason PriestleyFOTO: Twitter

»Niti usedla se še ni, pa se je predstavniku za PR začela pritoževati, zakaj so poslali navaden avto in ne limuzine. Vzdihovala je in se zmrdovala. Smejal sem se, saj nisem vedel, ali se heca ali ne,« pravi Jason. To pa je bil šele začetek. »Z vsako minuto mi je postajalo bolj neprijetno, ko se je začela pritoževati nad hrano na letalu, temperaturo v kabini in vsem ostalim.

Shannen je o sporu s Priestleyjem spregovorila v nedavnem intervjuju in dejala, da je zanj kriva huda prometna nesreča, ki se je zgodila leta 2002 in v kateri je utrpel hude poškodbe glave. »Rada imam Jasona, toda veste, bil je vpleten v prometno nesrečo z dirkalnim avtomobilom in mislim, da je ta vplivala na njegov spomin,« je dejala danes 43-letna zvezdnica. »Vsi se spremenimo. On resnico dojema na svoj način. Njegova je zagotovo drugačna od moje.«
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478