Zadovoljna.si
Varal jo je več kot pol leta.

Trači

'Seksala sta moji v hiši, ko sem bila jaz doma!'

J.V.
04. 07. 2014 11.00
21

Britanska starleta Katie Price ali Jordan se je lansko leto sprehodila do oltarja in večno zvestobo obljubila postavnem striptizerju Kieranu Haylerju. A kot se je pred kratkim izkazalo, jo je njen mož ves čas varal z njeno najboljšo prijateljico in kot trdi Katie, naj bi par seksal tudi takrat, ko je bila ona v hiši!

Katie Price znova dviguje prah v medijih. Razlog za to je moževa afera z njeno najboljšo prijateljico, ki je bila menda razkrinkana, ko ju je britanska starleta zalotila v strastnem objemu na ležalniku. Družba je takrat skupaj počitnikovala na Portugalskem.

Kieran Hayler, ki je sicer 27-letni bodybuilder in striptizer, je afero pred ženo skrival kar sedem mesecev in sprva trdil, da se je zgodilo le enkrat in da je bilo poljubljanje posledica alkohola, detektor laži, pa je kasneje pokazal drugače.

»Katie mi je takoj rekla, da hoče ločitev in da ne želi biti z mano,« je za britanski medij povedal Kieran, ki je na detektor laži pristal, ker je Katie to od njega zahtevala. Starleta, ki je trenutno spet noseča in Jane, s katero jo je Kieran varal, sta najboljši prijateljici že 20 let. »Seksala sta v moji hiši in to takrat, ko sem bila jaz v njej,« je jezno zapisala Katie.


 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493