Zadovoljna.si
Severina

Trači

Severina prelisičila oboževalce - njena ritka je vse prej kot vitka!

Z.M.
26. 04. 2012 14.32
22

Hrvaška zvezdnica Severina je na svoj 40. rojstni dan na Facebook profilu objavila ekskluzivne nove fotografije, na katerih je navdušila z izklesanim telesom, eden od srbskih portalov pa se je odločil, da razbije mit o popolnosti zvezdnice, ki je pred dvema mesecema rodila. Objavili so njene aktualne fotografije s sprehajanja po Beogradu, kjer je razvidno, da je tudi Severina povsem običajna sveže pečena mamica, z nekaj maščobnimi oblogami.

Severina
Severina FOTO: Facebook

Severina, ki je februarja postala mamica dečka Aleksandra Ivana, se je pred dnevi na svoj 40. rojstni dan preko svojega Facebook profila zahvalila svojim oboževalcem in objavila nekaj ekskluzivnih najnovejših fotografij. Tako jih je vsaj opisal administrator, ki skrbi za pevkin profil. Fotografije so se namreč izkazale za potegavščino, saj naj bi bile stare že več kot leto dni. Mit o tem, da se pevka le dva meseca po porodu lahko pohvali s popolnim telesom, je razbil srbski spletni portal, ki je objavil aktualne fotografije, na katerih se Severina sprehaja po Beogradu. Nastale naj bi pred nekaj dnevi, iz njih pa je razvidno, da je pevka povsem običajna ženska, ki se trenutno ne spopada le z vzgojo dojenčka, temveč tudi z nekaj odvečnimi oblogami na zadnjici.

Ne obremenjuje se z videzom

Hrvaške pevke smo vajeni v njeni popolni urejenosti, a očitno prosti čas raje kot naporni vadbi posveča malemu Aleksandru Ivanu, ki je na svet prijokal konec meseca februarja. Deček je bil na območju nekdanje Jugoslavije nedvomno najbolj težko pričakovan zvezdniški otročiček preteklega leta. Severina, ki je bila zaradi manjših zapletov mesec in pol v splitski porodnišnici, je poskrbela, da je v tem času ni nadlegoval noben novinar, pri tem ji je najbolj pomagal zaščitniški partner, srbski poslovnež Milan Popović. Pevka je rodila s carskim rezom, hrvaški mediji pa so poročali, da se bo z družinico preselila v luksuzno vilo blizu Novega Sada.

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375