Zadovoljna.si
Očitno tudi Milan ni bil pravi zanjo.

Trači

Severina spet samska, Milan novinarko poslal 'v tri krasne'!

Z.M.
04. 09. 2012 12.10
9

Nedavno smo poročali, da je Severina po burnem prepiru z Milanom s sinom zapustila zaročenca in ne želi slišati zanj. Hrvaški in srbski mediji poročajo, da je bila njena odločitev dokončna, zavila se je v medijski molk, Milan pa je eno od srbskih novinark, ki je prosila za njegovo izjavo, poslal "v tri krasne". Preberite podrobnosti.

Očitno tudi Milan ni bil pravi zanjo.
Očitno tudi Milan ni bil pravi zanjo.FOTO:

Priljubljena hrvaška pevka Severina je v razmerju s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem delovala srečna in zaljubljena, njeni znanci pa pravijo, da je bila vse skupaj le prepričljiva igra. Pevka in kralj bakra naj bi se namreč kar naprej prepirala, spor, ki se je zgodil pred dobrim tednom, pa je bil le pika na i. "Prepiri so del njunega vsakdana in vse skupaj je zanjo postalo nevzdržno. Padle so težke besede, potem pa je Severina pripravila svoje in otrokove stvari ter zapustila Milana," je izblebetala njena prijateljica in dodala, da mu je v prepiru dejala, da noče več slišati zanj. Milan menda po tem niti ni poskušal rešiti njune zveze.

Ne dajeta izjav

Severina je s sinom Aleksandrom najprej odšla v Beograd, nato v Split k mami, pred nekaj dnevi pa so jo ujeli med sprehajanjem po Opatiji. Oba z Milanom sta se zavezala k medijskemu molku, o svojem razmerju ne dajeta izjav, prav tako uradne izjave do danes še ni podal Severinin menedžer Tomislav Petrović. Edini, ki je celoten neroden položaj na neki posreden način komentiral, je bil Milan, ki se je močno razburil, ko ga je po telefonu za izjavo prosila ena od srbskih novinark. Srbski mediji poročajo, da se je začel dreti v slušalko, preden bi se predstavnica sedme sile lahko sploh predstavila. Poslal jo je "v tri krasne", jih naslovil z žaljivko "drekači" in ji zagrozil, da naj ga nikoli več ne pokličejo.
 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471