Zadovoljna.si
Severina - snemanje oglasne kampanje - 23

Trači

Severina uprizorila medijsko prevaro leta!?

J.V.
20. 09. 2013 08.24
21

Hrvaška pevka Severina in njen nekdanji partner Milan Popović zadnje tedne dvigujeta veliko prahu v medijih. S svojih ponovnim razhodom sta povzročila pravi kaos, v bitko za skrbništvo nad sinom Aleksandrom pa sta vpletla tudi svoje odvetnike. Očitno se nikakor ne moreta mirno dogovoriti kdo bo vzgajal sina, za katerega je do sedaj ves čas skrbela pevka sama. Njuna romanca je bila burna od samega začetka in čeprav so mediji poročali, da je par zaročen, se je sedaj izkazalo, da je bila to le velika medijska prevara.

Je bila njuna romanca res velika medijska laž?!
Je bila njuna romanca res velika medijska laž?!FOTO: Facebook
Severina je v medijih večkrat opevala svojo ljubezensko zvezo z Milanom Popovićem in trdila kako srečna sta skupaj, srbski poslovnež pa je ves čas molčal, ker naj bi mu pevka tako ukazala. Hrvaški mediji te dni poročajo, da slavni par nikoli ni bil namenjen do oltarja in da je bila njuna domnevna zaroka velika laž. Če je verjeti namigovanje je bila to Severinina ideja, saj je na podlagi tega želela graditi medijsko podobo o sebi, Milana pa to ni zanimalo.

Ni se hotel odpovedati sinu

„Milan je pristal na to, ker mu je bilo vedno vseeno za medijsko pozornost, od te ni odvisen niti njegov posel. Po drugi strani, pa je Severini ta medijska podoba zelo pomembna. In dokler je ona gradila to zgodbo, je on lahko videval svojega otroka,“ trdi vir in dodaja, da se je vse spremenilo, ko je hrvaška pevka začela iskati pogoje, v katerih Milan ne bi mogel videti svojega sina. Na sodišču je zahtevala, da se odreče skrbništvu nad Aleksandrom, na kar pa on ni pristal.

Skupaj nista že od poletja 2011

Prstan, ki ga je Seve naokoli predstavlja kot zaročnega je sicer bil Milanovo darilo, a ni bil zaročni. To je potrdil tudi poslovnež, ki naj bi v svoji izjavi dejal tudi to, da s Severino ni bil v ljubezenski zvezi vse od junija 2011. Pevka naj bi bila sicer te dni v skrbeh, da ji bo nekdanji partner poksušal vzeti sina, ki ga zaradi tega ni upala vzeti s seboj v Beograd. "Severina Aleksandra ne bo pripeljala v Srbijo zaradi celotne situacije s skrbništvom. Strah jo je, da bi se Milan pojavil s socialno delavko in odvetnikom ter zahteval videti sina, česar ona ne želi,“ je medijem pred kratkim sporočil vir.

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493