Zadovoljna.si
Zvezdnica potrdila nosečnost!

Trači

Shakira in Pique v 15-minutnem porniču

Z.M.
04. 09. 2012 10.30
46

Kolumbijska pevka Shakira in njen srčni izbranec nogometaš Gerard Pique si od jeze pulita lase. Na nedavnem dopustu naj bi ju namreč eden od uslužbencev posnel med seksom, 15-minutni video pa posredoval medijem. Poglejte!

Ne moreta se upreti drug drugemu.
Ne moreta se upreti drug drugemu.FOTO: Reuters

Kolumbijska pevka Shakira in Gerard Pique, obrambni igralec nogometnega kluba Barcelona, sta nedavno križarila po Jadranskem morju, kjer sta se, kot se za zaljubljene pare spodobi, prepuščala strastem. A ne le to, šla sta še korak naprej in menda Shakirinega asistenta prosila, naj ju med seksom posname z mobitelom!

Bo video ogrozil njeno kariero?

Vse skupaj bi ostal le prijeten spomin na dopust, če nekdanji uslužbenec ne bi grozil z objavo vročega filmčka, saj ga je pevka menda brez razloga odpustila.

"Shakira in Gerard gola ležita na postelji, okoli njiju pa so razmetane steklenice alkohola," je o posnetku dejal vir blizu pevki, pri čemer trdi, da domači pornič traja 15 minut. Shakira, ki se trudi, da bi obdržala sloves pridnega dekleta, je zaskrbljena, da bi to lahko izrazito vplivalo na njeno kariero.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (46)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478