Zadovoljna.si
41-letna vizažistka je umrla v spanju.

Trači

Sin hollywoodske legende v spalnici našel mrtvo dekle

Z.M.
16. 04. 2012 10.29
1

John Clark Gable, edini sin hollywoodskega legendarnega igralca Clarka Gable-a, je pred dnevi doživel neprijetno presenečenje. Ko se je zbudil, da bi preveril, ali se njegovo dekle, ki se je večer prej pritoževalo zaradi slabega počutja, počuti bolje, je 41-letnica mrtva ležala v postelji. Oživljanje ni uspelo, zdravniki pa predvidevajo, da je znani vizažistki med spanjem odpovedalo srce, ali pa se je ustavilo zaradi prevelikega odmerka zdravil na recept.

41-letna vizažistka je umrla v spanju.
41-letna vizažistka je umrla v spanju.FOTO: Twitter

51-letni John Clark Gable, edini moški potomec igralca Clarka Gable-a, je zadnjih nekaj let po ločitvi od druge žene Alexandrie Remlin, živel z mojstrico ličenja Christiane Candice Lange, ki je v sredo ponoči umrla v spanju. Večer prej je svojemu partnerju potožila, da se ne počuti najbolje ter, da bo šla zgodaj v posteljo. Naslednje jutro, ko je John odšl preverit, kako se počuti njegova izbranka, jo je našel mrtvo. Mrliški oglednik Ed Winter je predstavnikom sedme sile povedal, da ni umrla nasilne smrti, med spanjem se ji je namreč ustavilo srce. Razlog za to bi se lahko skrival tudi v zaužitju prevelikega odmerka zdravil na recept, a to bo lahko potrdil, ali ovrgel šele, ko bodo znani rezultati toksikoloških testov.

Edini moški potomec Clarka Gable-a

Lange je v Los Angelesu delala kot mojstrica ličenja, njen partner pa je potomec legendarnega filmskega zvezdnika Clarka Gable-a. Slednji je za posledicami srčnega infarkta umrl štiri mesece pred sinovim rojstvom leta 1960. Johnova mama, igralka Kay Williams je bila Clarkova peta žena, ki je bila najprej poročena z dedičem imperija sladkornega trsa Adolphom Spreckelsom II, leta 1955 pa je dahnila usodni da filmskemu zvezdniku. John Clark Gable mlajši je sicer odraščal v finančnem izobilju, a brez očeta, ki ga je poznal le iz filmov in zgodb svoje mame. V najstniških letih se je navdušil nad dirkalništvom, ki mu je še danes zvest, sprošča pa se z lončarjenjem. Iz prvega zakona s frizerko Tracy Yarro, ima dva otroka, 24-letni sin pa se je odločil iti po dedkovih stopinjah in se je podal v igralske vode.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375