Zadovoljna.si
David, Victoria in Harper Beckham - 2

Trači

Tudi njiju so ujeli!

Z.L.
11. 03. 2012 16.08
11

Enega najbolj slavnih zvezdniških parov, zakonca Beckham, so paparaci ujeli med intimno večerjo, ki sta si jo privoščila v prestižni japonski restavraciji na Beverly Hillsu. David in Victoria, ki sta znana po veliki družini, saj imata kar štiri otroke, si redko vzameta čas zase, po govoricah virov blizu para pa bosta v prihodnosti svojo družino povečala še za enega člana, in to z namenom, da bodo skupaj tvorili Davidovo srečno številko 7.

David, Victoria in Harper Beckham - 2
David, Victoria in Harper Beckham - 2FOTO: X17ONLINE.COM

Redki trenutki v dvoje

36-letni David Beckham in leto starejša Victoria sta si pred nekaj dnevi privoščila romantično večerjo v svoji priljubljeni japonski restavraciji, ki se nahaja na Beverly Hillsu. Čeprav sta želela preživeti nekaj mirnih uric in sta v ta namen rezervirala mizo, ki je bila močno oddaljena od oken, so ju kmalu opazili paparaci in posneli nekaj fotografij. Starša štirih otrok se nista pustila motiti in sta še naprej uživala v večerji in prostih uricah, ki jih je ob veliki družini zelo malo.

Se bosta odločila za naraščaj?

Zakonca David in Victoria Beckham sta starša treh fantkov: 12-letnega Brooklyna, osemletnega Romea in šestletnega Cruza. Pred meseci se je trem bratcem pridružila še sestrica Harper, ki je razveselila predvsem Victorio, saj si je hčerke zelo dolgo želela. Pri skrbi za otroke priljubljenemu paru pomagajo tudi varuške, poleg tega pa starša njihovo mladostniško energijo dobro unovčita tako, da jih vpisujeta v številne dejavnosti, med katerimi je tudi karate, nad katerim je mali Cruz več kot navdušen. Pred meseci so tuji mediji poročali tudi, da si Beckhamova želita še več otrok. Pri tem naj bi bil vztrajen predvsem David, njegova velika želja po petem otroku ne izraža zgolj njegove želje po veliki družini, temveč tudi njegovo obsedenost s številko 7, ki jo je na dresu nosil med igranjem za angleški nogometni klub Manchester United in jo ima za srečno. S petimi otroki bi namreč njegova družina štela natanko sedem članov, in to naj bi jim prineslo večno srečo.

Cruz Beckham v akciji
Cruz Beckham v akciji FOTO: X17ONLINE.COM

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375