Zadovoljna.si
Angelina -mala

Trači

Psihoterapevti trdijo: Angelina ima atlasov sindrom!

J.V.
15. 10. 2015 07.59
33

Hollywoodska zvezdnica Angelina Jolie je znana kot velika humanitarka, za njena dobrodelna dejanja pa so jo v preteklosti tudi že večkrat nagradili. In če je verjeti psihoterapevtom, je za to kriv tako imenovani atlasov sindrom.

Za svoje humanitarno delo je prejela tudi priznanje od same britanske kraljice.
Za svoje humanitarno delo je prejela tudi priznanje od same britanske kraljice.FOTO: Reuters

Ljudje z atlasovim sindromom so odvisni od reševanja težav drugih in izkoristijo vsako priložnost, da jim pomagajo. Psihoterapevti so prepričani, da ima omenjeni sindrom tudi slavna igralka, ki ves čas hrepeni po slavospevih in hvaležnosti, ki jo prejme od ljudi za vso pomoč, saj ta dviga njeno samozavest.

Ljudje z atlasovim sindromom naj bi bili tudi bolj podvrženi depresiji in izčrpanosti, saj pogosto pozabijo na lastne potrebe in preveč pozornosti posvečajo življenju drugih.

In prav to se je zgodilo tudi Angelini.Ta je namreč še pred kratkim razmišljala o posvojitvi otroka iz Sirije, a je bil Brad odločno proti temu, saj meni, da bi še en družinski član zasenčil ostalih šest otrok.

Poglejte, katera znana Slovenka je izrezana kopija hollywoodske zvezdnice Angeline Jolie!

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413