Zadovoljna.si
Medtem ko mediji trdijo, da ga je vrgla iz hiše, prijatelji vztrajajo, da sta še vedno zaljubljena.

Trači

Škandal pri Kardashianovih: med iskanjem moževe ljubice razbila vrata

J.V.
12. 08. 2013 15.47
12

'Njun zakon je na majavih tleh,“ se te dni vedno bolj glasno šušlja po Hollywoodu. Govorice, da je slavni kašarkaš Lamar Odom več tednov varal svojo ženo Khloe Kardashian so se prvič pojavile pred nekaj tedni, a jih je ameriška starleta takrat zanikala. Glede na to, da ognja še vedno niso pogasili in se pojavljajo vedno novejše inforamcije, ki dokazujejo njegovo nezvestobo, se je Khloe v zadnjih dneh menda premislila. Po striptizeti Jennifer Richardson, se je sedaj oglasila tudi odvetnica, ki trdi, da je imela z Lamarjem 6-tednov dolgo poletno romanco.

Lamar Odom in Khloe Kardashian - 6
Lamar Odom in Khloe Kardashian - 6 FOTO: X17ONLINE.COM
Prve govorice o nezvestobi Lamarja Odoma so na plan prišle pred nekaj tedni, ko je striptizeta Jennifer Richardson javno spregovorila o njeni domnevni aferi s slavnim NBA košarkarjem in možem ene izmed slavnih sester Kardashian. Khloe govoricam takrat ni verjela, kar pa se je sedaj očitno spremenilo. Po Jennifer je sedaj javno spregovorila tudi odvetnica Polina Polonsky, ki je po pisanju tabloida Star prestala tudi test na detektorju laži in dokazala, da govori resnico.

V njegovem hotelu je preživela nekaj noči

Lamar in Polina naj bi se spoznala v losangeleškem hotelu Roosevelt na začetku junija, kjer je bil športnik nastanjen dva tedna zaradi zakonskih težav s Khloe, ki ga je menda postavila pred vrata. "Bila sem pod vtisom, da je zapustil Khloe in da je zato živel v hotelu. Obnašal se je kot da je na voljo in brez dvoma je bila obojestranska privlačnost,“ trdi Polina in doda, da je njuna romanca trajala šest tednov, prvič pa ga je poljubila 9. junija, njuno afero pa sta zapečatila štiri dni kasneje v njenem stanovanju. "Po seksu je Lamar pri meni preživel noč. Naslednji dan se je vrnil v hotel. Tam sem z njim preživela naslednjih nekaj noči.“

V iskanju moža razbila hotelska vrata

Odvetnica trdi, da je Khloe hitro izvedela za njuno romanco ter skupaj z mamo Kris Jenner obiskala hotel, da bi se z možem soočila. Ker ni dobila odgovora na njeno trkanje, naj bi Khloe v vrata brcnila, preden je spoznala, da ima napačno sobo. Ko ji je uspelo najti pravo sobo se je z Lamarjem, ki je bil takrat sam, hudo sprla.

Preselil naj bi se v njeno stanovanje

Polina trdi, da je bil Lamar tako besen nad ženo, da se je 22. junija začasno preselil v njeno stanovanje in tam ostal do 8. julija. Khloe je uspelo ugotoviti kjer Polina živi in z mamo Kris  sta jo obiskali. "Nisem mogla verjeti, da sta ugotovili kje živim in prišlo v moje stanovanje. Tolkli sta na vrata, a jih Lamar ni želel odpreti.“ Njuni javni predstavniki za zdaj še niso podali uradne izjave koliko resnice je v poročanju revije Star, njuni prijatelji pa trdijo, da sta še vedno zelo zaljubljena. "Khloe ga ni vrgla iz stanovanja. Popolnoma v redu sta.“

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478