Zadovoljna.si
William in Kate

Trači

Škandal se nadaljuje, tokrat fotografije Katine gole zadnjice!

Z. T.
24. 09. 2012 08.31
38

Čeprav je britanski dvor dosegel sodno prepoved objavljanja spornih fotografij Kate in Williama, se škandal nadaljuje. Tokrat je še korak dlje šel danski tednik, ki je objavil kar golo zadnjico vojvodinje. Poglejte.

Kate Middleton
Kate Middleton FOTO: Reuters
Videli smo že golo oprsje vojvodinje Kate, sedaj je šel danski časopis Ser og Hor še korak naprej. Objavil je namreč fotografije, na katerih je Kate brez hlačk. Posnetki so nastali ob prostem koncu tedna, ki si ga je kraljevi par privoščil na jugu Francije, preden sta se odpravila v Azijo. A ta kratek oddih si bosta verjetno za vedno zapomnila, saj je bila graščina očitno preveč dostopna paparacem, tako so nastale fotografije, ki že nekaj tednov vznemirjajo javnost.

Vdor v zasebnost ali nepazljivost

Kljub temu da je britanski dvor že napovedal sodno gonjo proti danskemu tedniku, njegov urednik Kim Henningsen odgovarja: ''Sem zelo ponosen, da smo mi objavili te fotografije." Otoški tabloidi so v tem primeru zgroženi nad prakso časopisov, ki so objavili fotografije, a na drugi strani se pojavljajo kritike na račun vojvodinje Kate, češ da bi oseba na njenem položaju morala biti previdnejša. Afere, kot kaže, še nekaj časa ne bo konec.

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471