Zadovoljna.si
Sedma nebesa - 2

Trači

Škandal se nadaljuje ...

J.V.
19. 12. 2014 14.42
9

Nekdanji zvezdnik priljubljene serije Sedma nebesa se je letos oktobra znašel v središču škandala, potem ko so v javnost pricurljale obtožbe o spolni zlorabi mladoletnic. Po nekajmesečni tišini je igralec končno prekinil molk in obtožbe potrdil ter se za svoje dejanje tudi javno opravičil.

Stephen Collins - 1
Stephen Collins - 1FOTO: X17 Agency

Stephen Collins je končno komentiral obtožbe o spolnem nadlegovanju mladoletnic. V izjavi, ki jo je objavil ameriški tabloid People, je 67-letnik priznal, da je imel s tremi dekleti neprimeren spolni odnos. »Pred 40 leti sem naredil nekaj hudo narobe, in to močno obžalujem. Od takrat se trudim, da bi se za to odkupil,« pravi igralec, ki se je za javno izjavo odločil zaradi posnetka, ki je nastal med zaupnim zakonskim posvetovanjem pri terapevtu, ki ga je obiskoval z nekdanjo ženo.

»Na posnetku opisujem dogodke, ki so se zgodili 20, 32 in 40 let nazaj,« pravi in doda, da je posnetek povzročil veliko ugibanj o tem, kaj se je zgodilo. »Ne glede na to, kako težko je to zame, želim, da ljudje poznajo resnico.«

Collins se je eni izmed žrtev tudi opravičil: »Imel sem priložnost, da sem se eni opravičil, 15 let kasneje. To sem tudi storil in bila je neverjetno razumljiva,« je povedal za revijo People. Kasneje je spoznal, da je s tem le odprl stare rane, in se odločil, da se preostalima dvema ženskama, ki sta danes v 30. in 50. letih, ne bo opravičil.
 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493