Zadovoljna.si
Linda je v Doktorjevem srcu nadomestila Marwo.

Trači

Skrivnostni Rossijevi lepotici je ime Linda

Z.C.
11. 06. 2012 07.00
3

Pred nekaj dnevi so se v italijanskih medijih pojavile fotografije, na katerih motociklistični as Valentino Rossi objema skrivnostno temnolasko. Par so paparaci ujeli na Rossijevi jahti Titillia, fotografije, na katerih Doktor ni skoparil z nežnostmi, pa so kmalu pristale na naslovnicah italijanskih tabloidov. Takrat se je začel tudi lov na mladenko, ki je omrežila srce slavnega Italijana.

Linda Morselli je 23-letna temnolaska rjavih oči, kruh pa si služi kot fotomodel. Komaj 17- letna je na predizboru za miss Italije osvojila naslov najbolj elegantne tekmovalke, dve leti pozneje pa je postala ena od lepotic, ki spremljajo motociklistični cirkus, saj so jo najeli, da je Rossiju na VN San Marina na startu držala senčnik.
Linda je v Doktorjevem srcu nadomestila Marwo.
Linda je v Doktorjevem srcu nadomestila Marwo.FOTO: Facebook

177 cm visoko dekle je lani poziralo za SportWeek dreams in kot trdijo dobro obveščeni, se z Rossijem poznata že nekaj časa. Pred kratkim so jo opazili tudi na skuterju skupaj z Doktorjem v Catalunyji.

Po Marwi Linda

Valentino, ki velja za enega najuspešnejših motociklistov na svetu in je edini, ki je postal svetovni prvak v štirih različnih razredih, se je februarja letos razšel z Marwo Klebi, s katero sta bila par od leta 2008. 27-letno ortodontko italijansko-tunizijskih korenin je spoznal v nekem lokalu v italijanskem mestu Pesaro, pred letom dni pa so italijanski mediji pisali o tem, da par pričakuje otroka. A vse kaže, da je šlo zgolj za novinarsko raco, simpatični Valentino, ki je 16. februarja dopolnil 33 let, pa že uživa na svoji jahti z novo, 10 let mlajšo lepotico.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413