Zadovoljna.si
Georgia je najprej sproščeno izstopala iz avtomobila ...

Trači

Kaj se skriva pod krilom?!

Z. T.
08. 11. 2012 10.42
6

Lepotica, za katero mnogi napovedujejo, da se ji obeta velika kariera, se pogosto zapleta v nenavadne in neprijetne situacije, zaradi česar ji je bilo že nekajkrat nerodno. V zadregi je bila tudi tokrat, ko ji kljub ukrepanju ni uspelo prikriti nerodnega spodrsljaja.

Georgia je najprej sproščeno izstopala iz avtomobila ...
Georgia je najprej sproščeno izstopala iz avtomobila ...FOTO: Profimedia
... potem pa ugotovila, da je preveč pokazala.
... potem pa ugotovila, da je preveč pokazala.FOTO: Profimedia
Rada ima lepo oblečene moške.
Rada ima lepo oblečene moške. FOTO: Profimedia

Georgia Salpa navdušuje predvsem v Veliki Britaniji, a mnogi so prepričani, da bo imela manekenka grško-irskega rodu še veliko kariero. Če ne drugega, ima 27-letna lepotica "nos" za zapletanje v nenavadne in nerodne situacije, zaradi česar se seveda znajde na prvih straneh časopisov. Georgia, ki je prvič nastopila v vlogi modela pri komaj dveh letih, je tokrat postregla s pogledom na svoje spodnje perilo, ko se je v kratki oblekici pripeljala na predstavitev nekega novega parfuma. Ko se je zavedla, da je fotografom "podarila" preveč, je z roko pokrila razkrite dele telesa, a je bilo že prepozno.

Okoli nje se ves čas nekaj dogaja

Pred tremi leti se je morala revija Food & Wine opravičiti, ker so pripravili članek, ki je bil opremljen s fotografijami, na katerih je bila temnolaska v miniaturnih bikinkah ob priznanem kuharju. Zaradi članka se je strokovna javnost zgražala, kar je bilo za revijo slabo, za Georgio pa dobra reklama. Salpa, ki se je uvrstila na peto mesto najbolj seksi žensk po izboru revije FHM, je nastopila tudi v resničnostnem šovu Big Brother, v katerem so jo gledalci vrgli iz hiše v tretjem tednu, ob tem da je bila vsak teden nominirana. Eden od soudeležencev jo je nominiral, ker ni podlegla njegovemu zapeljevanju, Georgia pa se je v šovu zagledala v drugega udeleženca, a je trdila, da je šlo le za spogledovanje. Temnolaso manekenko so pred časom ujeli v družbi njenega novega fanta, milijonarja Joeja Penna. ''Moški pritegnejo mojo pozornost, kadar so lepo oblečeni in se potrudijo zame. Če bo nosil nogavice in japonke, odpade. Všeč so mi elegantne, po meri narejene srajce.''

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413