Zadovoljna.si
Jessica Simpson

Trači

Sploh ne more shujšati ...

Z.N.
20. 07. 2012 14.17
14

Nosečnost vsaka ženska prenaša drugače. Določene v teh devetih mesecih 'pridelajo' ravno prav kilogramov, druge nasvet, naj jedo za dva, vzamejo preveč resno. Ena izmed žensk, ki je v nosečnosti pridobila preveč kilogramov, je tudi Jessica Simpson, ki se odvečnih kilogramov kar ne more znebiti. Poglejte fotografije!

Jessica Simpson
Jessica Simpson FOTO: Twitter

Januarja letos je bila Jessica Simpson še prepričana, da bo po porodu izgledala kot Jessica Alba in pri Weight Watchers so v tem videli veliko priložnost za promocijo. Ponudili so ji kar 4 milijone dolarjev, Jessica pa naj bi v samo petih mesecih shujšala 23 kilogramov. A kot kaže, vse ne gre ravno po načrtih. "Jessica izgublja kilograme zelo počasi," je za RadarOnline.com povedal vir blizu Jessici. "Ne trudi se, da bi izgubila po 4 kilograme na teden ali kaj podobnega. Težo izgublja tako, kot se njej zdi v redu, in trudi se, da bi to storila na čim bolj zdrav način." Jessica sicer redno obiskuje fitnes center, kjer trenira s trenerjem Harleyjem Pasternakom. Kot poročajo tuji mediji, treninge jemlje resno in se zelo trudi. "Njen trenutni cilj je shujšati po pol kilograma na teden in s pomočjo osebnega trenerja ji to uspeva." Kot je vir še izdal, Jessica svojega telesa trenutno ne postavlja v prvi plan – čas raje izkoristi za druženje s hčerko Maxwell Drew. Bolj kot da bi bila spet koščena, si želi biti zdrava in imeti dovolj energije za kakovostno preživljanje časa s hčerko in partnerjem. Mnogi se le sprašujejo, ali ji bo sploh uspelo v predvidenem roku doseči zadani cilj?

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368