Zadovoljna.si
Tara Reid je zelo vitka, a celulita se ne more znebiti.

Trači

Slavna igralka pokazala svoje pomanjkljivosti

Z. T.
14. 08. 2012 16.23
18

Kaj ti pomagajo krute diete, lepotni kirurg in ure v telovadnici, če je narava proti tebi? Bolj malo, bi lahko dejali, če gre soditi po zadnji plati in stegnih 37-letne zvezdnice. Ta je namreč obsedena s svojo postavo, a številni ekscesi so pustili hude posledice na njenem telesu. Preverite, kdo je ta nesrečnica.

Tara Reid je zelo vitka, a celulita se ne more znebiti.
Tara Reid je zelo vitka, a celulita se ne more znebiti.FOTO:
Koža visi z nje

37-letna ameriška igralka Tara Reid je dala že marsikaj čez v življenju, med drugim tudi zdravljenje zaradi odvisnosti od alkohola. Z leti se je nekdanja seks bomba prelevila v nagubano suhico, katere telo kaže posledice preštevilnih liposukcij. Tako so ji pred leti morali s trebuha odstraniti brazgotino, ki je nastala zaradi pogostih obiskov pri lepotnem kirurgu. Zadnja leta je svetlolasa zvezdnica izgubila tudi veliko kilogramov, zaradi česar ji koža 'visi' s telesa, kljub vitkosti pa ne more premagati trdovratnega celulita.

Končno srečna v ljubezni?

Kaže, da je Tara sedaj našla srečo vsaj v zasebnem življenju, saj se je julija poročila z Zacharyjem Kehayovom. Na Twitterju je objavila fotografijo, na kateri par kar žari od sreče, prvo potovanje mladoporočencev je bilo na otok Santorini, pod smejoči fotografiji pa je zapisala "ljubezen" in "sreča".

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375