Zadovoljna.si
Gwyneth se je zbala za svoje življenje.

Trači

Slavna igralka v strahu za svoje življenje

U.S.
22. 03. 2013 11.46
0

Igralka Gwyneth Paltrow je po več kot letu dni spregovorila o tistem strašnem popoldnevu, ko je za hip pomislila, da bo umrla. V glavi je začutila neznosno bolečino, njeno dihanje je bilo oteženo. Svojemu možu ni bila sposobna povedati, kaj se dogaja, takšna panika jo je zagrabila. Z oskarjem nagrajena igralka je bila namreč prepričana, da je doživela možgansko kap in da bo umrla.

Čeprav je sprva kazalo, da je zdravstveno stanje igralke Gwyneth Paltrow resno, so zdravniki pozneje odkrili, da je šlo le za lažen preplah. Za njeno zdravstveno stanje ni bila kriva možganska kap, kot je igralka mislila, ampak "le" močna migrena, ki lahko vpliva na marsikaj.

Gwyneth se je zbala za svoje življenje.
Gwyneth se je zbala za svoje življenje. FOTO: Reuters

Mislila, da bo umrla ...

"Bilo je poleti leta 2011, ko sem pomislila, da so mi štete ure. Ravno sem svoji družini postregla kosilo, ko mi je v hipu postalo slabo. Mislila sem, da bom omedlela. Svojih misli nisem mogla izraziti, bolečina v glavi je bila neznosna. Tudi dihanje je bilo oteženo," je Gwyneth razkrila v svoji novi kuharski knjigi.

Ima strogo dieto

Prestrašeni igralki so zdravniki pozneje postavili diagnozo močne migrene in napad panike. Obenem so v njeno kartoteko zapisali še, da je slabokrvna in da ji primanjkuje vitamina D. Svetovali so ji, da spremeni način prehranjevanja, zaradi česar je prenehala uživati kavo, jajca, sladkor, školjke, krompir, pšenico in meso. In čeprav je sprva pomislila, od česa bom potem sploh živela, je zdaj v svoji knjigi razkrila kopico slastnih receptov, s katerimi je svoje zdravstveno stanje v preteklem letu bistveno izboljšala in se izognila napadom hudega glavobola. "Pri nas doma imamo polno alergij. Po testiranjih so nam potrdili intoleranco na gluten, mlečne proizvode, kokošja jajca in še nekatere druge stvar," je še razkrila slavna igralka.

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375