Zadovoljna.si
Bode Miller z ženo in nekdanjo

Trači

Slavni smučar Bode Miller bije ločeni vojni z bivšima ljubicama

J.V.
2013-08-02 08:15
10

Smučarski šampion Bode Miller se je znašel v umazani skrbniški vojni s svojo nekdanjo ljubico Saro McKenna, 27-letno manekenko in nekdanjo marinko. Potem ko je sodišče razsodilo v njegov prid in zahtevalo, da se Sara vrne v Kalifornijo, kjer bo potekala sodniška obravnava, sedaj Miller zahteva, da Sara spremeni sinovo ime. Slavni športnik ima zelo pestro preteklost kar se tiče njegovih osvajalskih podvigov, obenem pa to ni njegova prva skrbniška vojna. Plejboj belih strmin se je moral namreč v preteklosti boriti tudi za skrbništvo 4-letne hčerke.

Očetovske bitke so za smučarskega prvaka Bodeja Millerja postale nekaj vsakodnevnega. Ker je imel dekleta v vsakem mestu, kjer so potekale tekme, si je slavni smučar prislužil ugled velikega plejboja, kar se mu v zadnjem letu grdo maščuje. Nad posledicami njegovih osvajanj pa zagotovo ni navdušena niti žena Morgan Beck, s katero se je Bode poročil po le nekaj mesecih romance. Lani decembra je Morgan, ki je profesionalna odbojkarica, preko Twitterja oznanila, da pričakujeta prvega otroka, a že nekaj tednov kasneje razkrila, da je otroka izgubila. Glede na to, da je njegova bivša ljubica Sara le nekaj dni po novici o spontanem splavu oznanila, da z Millerjem pričakuje otroka, ni nobeno presenečenje, da se ženski sedaj sovražita.

Profesionalec v osemenjevanju

Skrbniška vojna z nekdanjo ljubico Saro McKenna se je v zadnjih tednih razplamtela, Bode pa je bil še nedolgo nazaj v očetovski bitki za skrbništvo nad 4-letno hčerko Neesyn Dacey, ki jo ima z bivšo ljubico Chantal. "Bode Miller je profesionalec v osemenjevanju. Nedavno poročeni olimpijski prvak je namreč pravkar vložil dve ločeni tožbi zaradi očetovstva proti dvema različnima mamama - takoj zatem, ko je napumpal lastno ženo," so nedolgo nazaj poročali ameriški mediji, škandalu pa še vedno ni videti konca. "Bodeju je bilo precej bolj pomembno igranje golfa in udeleževanje na športnih dogodkih kot pa njegov otrok, ki sem ga nosila," je za ameriški časnik povedala 27-letna Sara. "Rekel mi je naj splavim, da je prezaposlen s hokejskimi tekmami in igranjem golfa."

Ni želela narediti splava

Sara je njegovo prošnjo seveda zavrnila, Bode pa se ni niti toliko potrudil, da bi šel z njo na ultrazvok. Preko SMS sporočila ji je dal jasno vedeti, da z otrokom noče imeti ničesar. "Sama si sklenila to odločitev, ki je v nasprotju z mojimi željami, in sam nisem imel nobene izbire pri tem. Sama boš morala to opraviti." A kot kaže se je kasneje premislil, saj je od Sare zahteval, da se z njunim novorojenim sinom iz New Yorka preseli v Kalifornjo, da bo z njim lahko preživljal čas. Preko sodišča od nje zahteva tudi to, da sinov priimek spremeni v Miller. “Za to se bom borila na sodišču in ne bom dala sina nekomu, ki ga že od začetka ni želel,“ je dejala McKenna.

Bil je njena največja napaka

Spomnimo, Bode in Sara sta svojo romanco začela aprila 2012 in samo mesec dni kasneje, naj bi ji slavni smučar že dejal, da bo morala imeti z njim najmanj štiri otroke. Njegova velika želja po otrokih se je spremenila v trenutku, ko je Bode spoznal sedanjo ženo Morgan. "Ko sva bila na Floridi, kjer je bil spočet tudi najin sin, je on že skoval načrt, da gre gledat eno izmed njenih tekem in naslednja stvar, ki jo je rekel je bila, da je bila ljubezen na prvi pogled," je pred kratkim dejala Sara in dodala, da je bil on največja napaka v njenem življenju.

Hotel polno skrbništvo nad sinom

Pet mesecev preden je Samuel Bode prijokal na svet je Sara od Bodejeve soproge prejela SMS sporočilo, v katerem ji je ta dala vedeti, da otroka hočeta zase in da Bode želi polno skrbništvo. Ta je bil namreč prepričan, da bi za sina lahko bolje skrbel. "Z ženo imava vilo s petimi spalnicami na 11 akrih z odlično, ograjeno okolico, " je dejal Miller in vztrajal, da se sinovo ime spremeni v ime Nathaniel Kinsman Skan Miller, s spomin njegovega pokojnega brata.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133