Zadovoljna.si
Federica Pellegrini in Filippe Magnini

Trači

Le kako se je mivka znašla v njenih hlačkah?

Z. T.
23. 08. 2012 14.22
5

Na olimpijskih igrah ji je spodletelo, a postavna športnica se ne obremenjuje več s tem. Po dolgih mesecih napornih treningov je prišel čas za zaslužen oddih, ki pa se je 'razvil' v divjo igro na plaži. Poglejte, kaj si privoščila vesela druščina prijateljic.

Sta preveč v medijih in premalo v bazenu?
Sta preveč v medijih in premalo v bazenu?FOTO: Reuters
24-letna Federica Pellegrini je zvezda plavanja svetovnega formata, na londonskih olimpijskih igrah so njeni navijači pričakovali zlato kolajno, a je ni bilo. Italijanka je namreč prva ženska, ki je v plavanju na 400 metrov v prostem slogu porabila manj kot štiri minute, poleg tega je imela svetovni rekord v prostem slogu na 200 metrov. A v Londonu je razočarala, mnogi so prepričani, da tudi zaradi tega, ker mlado športnico preveč zanima medijsko izpostavljanje in ker naj bi bila preveč osredotočena na svoje ljubezensko življenje.

Mivka v hlačkah

Federico neuspeh na olimpijskih igrah očitno ni pretirano potrl, saj so jo na počitnicah v domačem Jesolu ujeli nadvse nasmejano in razigrano. S skupino prijateljic je bila glavna zvezda na plaži, tudi ko so se dekleta divje prerivala. Prav med tem prerivanjem je svetlolaska v svoje hlačke zajela toliko mivke, da se je ta naenkrat stresla ven in nastala je prav nenavadna fotografija.

Preveč medijskega izpostavljanja?

Na oddihu je ni spremljal njen fant, tudi plavalec, Filippo Magnini, zaradi česar so se takoj pojavila ugibanja, ali je med njima morda počilo. A so ju le nekaj dni za tem ujeli v strastnem objemu. Znano je, da je Federica izgubila glavo za 30-letnim Magninijem lansko poletje in zaradi njega zapustila svojega takratnega zaročenca Luco Marinija, prav tako plavalca. Od lanskega avgusta Federica in Filippo polnita naslovnice italijanskih medijev s svojo strastjo in zaljubljenostjo. Po mnenju mnogih že hudo pretiravata s svojo prisotnostjo v medijih.


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375