Zadovoljna.si
Tim Kores

Domači trači

Tim s svojo odločitvijo v jok spravil oboževalke

U.S.
16. 01. 2014 08.16
8

Priljubljeni pevec skupine In&Out Tim Kores preživlja zelo pestre čase. Poleg tega da se vsak dan vozi na drug konec Slovenije in da svojo Niko vidi le občasno, si je pred časom omislil še povsem drugačno pričesko. Ko je oboževalkam priznal, da mu je frizer ostrigel dolge lase, so mnoge izmed njih planile v jok.

Pevec vsak mesec odpotuje v London, kjer obišče svojo punco.
Pevec vsak mesec odpotuje v London, kjer obišče svojo punco.FOTO: osebni arhiv
Pevec Tim Kores in njegova Nika sta srečno zaljubljena že nekaj mesecev, po skupaj preživetem poletju, pa je simpatična svetlolaska pred kratkim spakirala kovčke in odšla v London, kjer je bila kot ena izmed redkih sprejeta na Royal Academy of Music. "Zveza na daljavo je precej naporna stvar, če nimaš stvari razčiščenih s sabo in med sabo. Poznamo tisti najbolj klišejski pregovor daleč od oči, daleč od srca, ampak če obstaja trdna vzajemna simpatija, ne vidim razloga, zakaj zadeva ne bi funkcionirala. Je pa res, da ni enostavno ... še dobro, drugače bi bilo dolgčas," nam je v smehu pojasnil simpatični pevec.

Pa je razdalja že kaj načela njun odnos? "Težave imamo vsi, sedaj seveda odvisno v kakšnih razsežnostih. Če nimaš težav, ni normalno. Imava toliko težav, kot je potrebno, da super funkcionirava," nas potolaži in doda: "Nisva se odtujila, ne razmišljava o tem, kvečjemu sva bolj povezana in razmišljava o tem. Poznam pa veliko ljudi, ki postanejo odtujeni, pa živijo na istem kavču, sedaj pa bodi pameten."

Pa ga je kaj strah, da bi lepi Niki v tujini kdo drug zmešal glavo? "Recimo, da človek kdaj pomisli na najslabšo možno stvar, ki jo brezglavo sestavi v svoji glavi, ampak sam pri sebi vem, da za problem in skrb nimam nikakršne osnove in je vse skupaj ''larifari'' brez podlage. Zabavno, a ne da? Načeloma se takšnih strahov ne poslužujem, raje pogledam Ace Venturo," še doda optimistični pevec, ki verjame, da bo na koncu vse tako, kot mora biti.

Prezaposleni pevec pa se je odločil še za manjšo spremembo v življenju. Ostrigel je svoje dolge lase in po več letih znova postal kratkolasec, česar se je še posebej razveselila njegova babica, medtem ko so bile njegove zveste oboževalke kar malce razočarane. Upamo, da žalost ni bila pretirana in da so se solze že posušile, saj Timu tudi kratka pričeska neverjetno pristoji.

Tim je ostrigel svoje dolge lase.
Tim je ostrigel svoje dolge lase.FOTO: osebni arhiv

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478