Zadovoljna.si
Snežana Rodič

Trači

Slovenka lastnica najlepše zadnjice v atletiki

Z.M.
11. 09. 2012 11.31
65

30-letna Primorka, ki velja za eno najlepših slovenskih športnic, zadnje mesece ni toliko v ospredju zaradi svojih rezultatov kot zaradi videoposnetka, na katerem se ogreva prek tekmo. Zaradi slednjega so jo ljubitelji atletike z vsega sveta označili za lastnico najlepše atletske zadnjice. Poglejte video!

Njena zadnjica osvaja svet.
Njena zadnjica osvaja svet. FOTO: Facebook

Snežana Rodić, 30-letna atletinja iz Kopra, je letos le za nekaj centimetrov zgrešila nastop na olimpijskih igrah v Londonu, a vseeno ljubitelji atletike po vsem svetu govorijo o njej.

Ne toliko zaradi njenih rezultatov kot zaradi videoposnetka, ki ga je na internetu objavil eden od gledalcev tekme v Istanbulu. Na njem se svetlolaska razteguje in pripravlja na skok v daljino, avtor posnetka pa se je osredotočil predvsem na njeno zadnjico.

Slekla se ne bi

Video je pritegnil ogromno pozornosti oboževalcev atletike po vsem svetu, čeprav na njem Snežana počne isto kot vse druge tekmovalke, torej nič neobičajnega, razteguje se in si ogreva mišice.

Privlačna športnica pa nima privržencev le med tujci, tudi v Sloveniji so opazili njeno privlačnost in ji pred letom dni ponudili fotografiranje za moško revijo, ki jo je Rodićeva zavrnila, saj se ji zdi golota preveč intimna stvar, da bi jo delila z vsemi.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (65)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478