Zadovoljna.si
Pravi, da se prek spleta najhitreje najde 'pametne' ljudi.

Trači

Seksi Suzana objavila oglas z golo fotografijo!

N.J./U.S.
22. 10. 2013 09.28
86

Slovenska estradnica Suzana Jakšič je nedavno kar prek Facebooka oddala 'oglas', da potrebuje umetne nohte, nego obraza in telesa, v zameno pa ponuja reklamo v medijih. Poleg oglasa je objavila fotografijo, ki je po mnenju mnogih precej drzna …

Pravi, da se prek spleta najhitreje najde 'pametne' ljudi.
Pravi, da se prek spleta najhitreje najde 'pametne' ljudi.FOTO: osebni arhiv
"Dekleta, ki delamo pred kamero in se pojavljamo v tiskanih medijih, pač moramo biti še toliko bolj urejene kot smo sicer," nam je pojasnila zgovorna Suzana Jakšič. "Rada obiskujem različne salone za nego telesa in vsega, kar sodi zraven." In kje tiči razlog? "Ali se naveličam ali želim zamenjati stil, vsaka kozmetičarka ima pač svoj način dela," je prepričana ambiciozna Primorka. "Preko Facebooka se izve veliko zanimivih in koristnih stvari, tako se tudi najde marsikoga in marsikaj. In seveda najhitreje. Sama pa, glede na to, da veliko delam v medijih, lahko ponudim kompenzacijo z določenim oglasnim prostorom, kot to običajno počnejo mnoge estradnice."

Vnukinja Ella se rada zgleduje po njej.
Vnukinja Ella se rada zgleduje po njej. FOTO: osebni arhiv

(Pre)drzna ali ne?

Suzana je poleg oglasa objavila fotografijo, na kateri je oblečena le v spodnje perilo. "Slika ni drzna, saj je le masaža telesa v perilu, kar niti ni tako neobičajno, kajne?" je prepričana zvezdnica. "Je pa res, da vleče…"

Suzano pri urejanju rada opazuje tudi njena vnukinja Ella. "Mala Ella me rada gleda pri ličenju. Natančno opazuje vsak moj gib. Seveda moram tudi njo 'nališpat' s čopki, kitkami, lasnimi sponkami, čipkami in jo 'poškropiti' s parfumom. Veseli me, da se že zdaj rada ureja. Hči, ki na to ne da toliko, pravi, da ima vnukinja to po meni," nam je priznala v smehu.

Uspešno proti staranju

Suzana sicer odlično skriva svoja leta in njeno telo ji verjetno zavida marsikatero mlajše dekle. "Neki znanec, ki ga nisem videla že veliko let, mi je napisal na zid, če poznam kak urok ali napitek, da mi leta ne pridejo do živega. Ne bom nakladala o zdravem življenju, ker tega, razen zadnjih nekaj let, nikoli nisem upoštevala niti malo. Pravzaprav bi morala izgledati še bolje, če ne bi 25 let kadila, oddelala veliko nočnih ur, nič se gibala in imela zelo stresno življenje," pravi Jakšičeva. "Se pravi, največ je v genih. No, na količino in izbiro hrane vedno gledam, zato se ne redim kaj dosti. Sicer rada kuham in veliko kuham in dobro kuham, vendar brez kuhinje bi prav lepo preživela. Enostavno bi bilo vzeti le tabletko, ki vsebuje vse, kar rabiš, tako bi bilo manj izgube časa in stroškov. Poznam kolegico, ki doma nima kuhinje. Ne jesti, to pa je res nekaj najlažjega," je prepričana.

KOMENTARJI (86)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493