Zadovoljna.si
Sporočilo predstavlja pevkin pogled na življenje.

Trači

Slovenska estradnica zapeljuje z novo tetovažo

Z.M.
29. 08. 2012 12.18
12

Svetlolasa pevka, ki je nekoč menda grela tudi posteljo Jana Plestenjaka, se je odločila, da svoj hrbet okrasi s prav posebno poslikavo. Tetovaža izraža njen pogled na življenje, tudi njeni prijatelji se strinjajo, da boljšega sporočila ne bi mogla nositi s seboj. Poglejte, o kom govorimo!

Maša si je omislila tetovažo z globokim sporočilom.
Maša si je omislila tetovažo z globokim sporočilom.FOTO: Facebook
Sporočilo predstavlja pevkin pogled na življenje.
Sporočilo predstavlja pevkin pogled na življenje. FOTO: Facebook

Svetlolasa pevka Maša Medik, ki je nedavno prekinila razmerje s trenerjem Dejanom Marjetičem, nekoč pa menda grela tudi posteljo Jana Plestenjaka, se je odločila, da bo svoj življenjski moto od zdaj nosila kar na svojem telesu.

Nekaj dni stara tetovaža počiva na njeni desni lopatici in sporoča: Never a failure, always a lesson – Nikoli poraz, vedno lekcija.

Tetovaža predstavlja njo

"Moj pogled na življenje," je pevka zapisala pod fotografijo tetovaže, ki jo je objavila na Facebooku. Njeni spletni prijatelji so nad njeno poslikavo navdušeni, večina pa meni, da si Maša ne bi mogla izbrati primernejšega sporočila.

"Moj tatu sem v bistvu jaz v malem ... mini me!" je še komentirala 28-letnica.
 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368