Zadovoljna.si
Urška Čepin v Dubaju

Trači

'Urška je počela nekaj povsem normalnega!'

Z.M.
21. 04. 2012 23.33
291

Pred dnevi je slovenski medijski svet pretresel posnetek, na katerem svetlolasa starleta Urška Čepin spolno zadovoljuje gorenjskega poslovneža. Na 27-letnico se je usul plaz obtožb posameznikov, ki obsojajo življenjsko izbiro Čepinove, med njimi pa je bil tudi njen nekdanji mož Aleš Čepin, ki je zatrdil, da se mu niti sanjalo ni o spornih dejanjih njegove nekdanje partnerice. Vseeno pa so se na njenem Facebook profilu oglasili tudi tisti, ki jo podpirajo in tolažijo v tej na videz brezizhodni situaciji, ki je 27-letnico izjemno razžalostila. Na svojem zidu je objavila, da njeno življenje nima več smisla, a so jo njeni prijatelji hitro potolažili in ji dali voljo za naprej. Spodbudne besede sta ji poslala tudi pevec Rok Ferengja in Salome. Pevec je prepričan, da je to, kar je v videu počela Čepinova, nekaj povsem normalnega!

Rok Ferengja meni, da Urška na posnetku počne povsem normalne stvari.
Rok Ferengja meni, da Urška na posnetku počne povsem normalne stvari. FOTO: Klemen Jeke

 "Življenje nima več smisla…" je v petek, nekaj ur potem ko so slovenski mediji objavili video, v katerem 27-letnica zadovoljuje gorenjskega poslovneža, na svoj Facebook profil zapisala Urška Čepin. Svetlolaska, ki se že vse od prihoda na slovensko sceno sooča z opazkami, da je umetna, se je zadnje mesece umaknila iz soja žarometov in se posvečala svojemu sinu ter delu. Že pred mesecem dni je v medije pricurljala novica, da se preživlja z erotičnimi masažami, kar je Urška takrat odločno zanikala, pred dnevi pa je slovenska javnost osupnila zaradi posnetka, ki jasno kaže, da delo starlete močno spominja na najstarejšo obrt.

Salome razume početje 27-letne svetlolaske.
Salome razume početje 27-letne svetlolaske.FOTO: Aljoša Kravanja

  Urška je predstavnikom sedme sile podajala različne razlage v povezavi s posnetkom, ki je sprožil zgražanje in obsojanje ljudi, ki svetlolaske sploh ne poznajo. Najprej je trdila, da so ji vse skupaj podtaknili, da ji je najverjetneje nekdo nekaj zamešal v pijačo, kasneje pa je povedala, da na posnetku sploh ni ona ter da je zadevo že predala svojemu odvetniku.

Rok in Salome jo podpirata

Očitno je, da Urška preživlja težke čase, celotno situacijo ji otežujejo tudi številni komentarji Slovencev, ki obsojajo njene življenjske odločitve. Verjetno je tudi zaradi njih objavila prej omenjeni pesimistični stavek, ki je namigoval na to, da je Čepinova obupala nad življenjem. Med njenimi prijatelji se je našlo ogromno tistih, ki ji v tej preizkušnji stojijo ob strani in jo podpirajo. Med njimi sta bila tudi pevec Rok Ferengja in Salome. "Bolje te masaže ... itd. kot da se ljudje streljajo in pobijajo ... Sej počneš čist norm. stvari," je zapisal pevec skupine Rok'n'Band, Salome pa je obširno razlago, zakaj podpira Urškino početje, objavila kar na svojem profilu."Mislim, da to, kaj Urška Č. dela, ni nič tazga, huje bi bilo, če bi kradla v Hoferju. Punca se je znašla v tem kriznem času in seksa za evre. / ... / Jaz tega ne obsojam, izbrala je najstarejši poklic!" pravi Salome. V stik smo z Urško poskušali stopiti tudi mi, a za zdaj od nje nismo prejeli nobenega odgovora.

Urška Rok Salome
Urška Rok Salome FOTO: Facebook

KOMENTARJI (291)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368