Zadovoljna.si
Saša Vujačić in Marija Šarapova

Trači

Slovenski košarkar potrdil: Namesto poroke konec razmerja

Z.M.
31. 08. 2012 16.38
30

Slavna ruska tenisačica Maria Šarapova in slovenski košarkar Saša Vujačič bi si morala novembra letos obljubiti večno zvestobo, namesto tega pa sta se po treh letih ljubezni razšla. Preberite, kaj je bil vzrok za njun razhod.

Saša Vujačić in Marija Šarapova
Saša Vujačić in Marija Šarapova FOTO: Reuters

Ruska tenisačica Maria Šarapova in slovenski košarkar Saša Vujačić sta se oktobra 2010 po dobrem letu ljubezni zaročila, letos novembra pa bi si morala v Istanbulu dahniti usodni da. Namesto da bi se sprehodila pred oltar, pa sta po treh letih končala svoje razmerje. Razšla naj bi se že pred tremi meseci, vsaj tako je Vujačić zaupal prijateljem, pravih razlogov za to pa uradno še nista podala. Zadnje čase naj bi se sicer zaljubljen par veliko prepiral, Vujačić pa se je po odhodu iz NBA osredotočal predvsem na svojo novo kariero v Turčiji, kjer igra za klub Anadolu Efes.

Selitev ju je oddaljila

Vujačić je zapustil Florido, kjer živi Maria, in se preselil v Istanbul, kar je zvezi zagotovo škodilo. Športnika bi se morala poročiti 10. novembra v Istanbulu v krogu najožjih prijateljev in družine. Tenisačica je povedala, da ji je turška prestolnica zelo všeč, moti pa jo število psov, ki brez lastnikov tavajo po ulicah. "To me vsakič znova prizadene in žalosti," je nedavno izjavila. Par naj bi Istanbul izbral tudi zaradi romantičnosti in cenovne ugodnosti. A kot kaže, se kljub idealnim pogojem  poroke v turški prestolnici ne bo.

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368