Zadovoljna.si
Tim Kores

Trači

Šušljalo se je, da sta z Demetro Malalan par, in izkazalo se je ...

J.V.
28. 08. 2013 12.46
28

... da niso imeli prav, Timovo srce je namreč osvojila simpatična Nika. Že ko se je pojavil v priljubljenem šovu X Faktor, je Tim Kores med pripadnicami nežnejšega spola povzročil pravo evforijo. Kot član skupine In&Out je s svojo podobo rockerja in dolgimi lasmi osvojil marsikatero srce in zato smo prepričani, da bo novica, da je Tim že nekaj časa zaljubljen, tudi zdaj zlomila kar nekaj src. Osvojila ga je simpatična svetlolaska po imenu Nika, s katero sta se pred nekaj dnevi vrnila z njunih prvih skupnih počitnic, da je za njima zelo pestro poletje, pa dokazuje tudi dejstvo, da sta osvojila najvišji slovenski vrh!

Iskrice med njima so preskočile na snemanju videospota.
Iskrice med njima so preskočile na snemanju videospota.FOTO: osebni arhiv
Član skupine In&Out, ki je nastala v priljubljenem šovu X Faktor, Tim Kores je v letošnje poletje vstopil sveže zaljubljen. Veselo novico je za naš portal simpatični pevec tudi potrdil in dejal, da je nastopil čas za spremembe in ena izmed največjih sprememb, ki so postavile njegovo življenje na glavo, je tudi ljubezen. „Ime ji je Nika in ukvarja se s klasičnim solo petjem,“ nam je razkril Kori, ki je ljubezen znova našel v glasbenih krogih, na svoje dekle pa je izredno ponosen. „Kot ena redkih je bila pravkar sprejeta na Royal Academy of Music v Londonu, kjer nadaljuje s študijem in verjamem, da jo čaka še ena odlična in perspektivna prihodnost.“

Tim Kores Kori pokazal novo punco - 1
Tim Kores Kori pokazal novo punco - 1 FOTO: osebni arhiv

Njegove oboževalke je ne motijo

Tim in Nika se poznata že nekaj časa, iskrice med njima pa so prvič preskočile na snemanju njihovega spota za pesem Severni sij, v katerem je Nika imela tudi glavno žensko vlogo in je igrala dekle njegovega sočlana skupine Tonija. „Tam se je začel taborni ogenj, potem pa saj veste, malo rock'n'rolla. Skupaj sva približno tri mesece,“ pravi pevec in doda, da Nike njegove številne oboževalke ne motijo. „Zaveda se, da je to del posla in del mene. Pomembna je predvsem glasba in tega se oba zavedava.“

Skupaj prvič na počitnice

Čeprav je bilo poletje letos za Korija zelo delovno, pa si je nekaj časa vzel tudi za oddih. „Večino poletja sem preživel na slovenskih odrih in v studiu, nekaj časa pa sem bil tudi na dopustu. Počitnikovala sva na Kornatih in v Istri, malo sva šla peš na Triglav in nazaj, veliko zanimivega pa se obeta tudi v prihodnjih tednih. Bilo je zelo pestro počitniško-delovno poletje.“ Da je pravi Slovenec dokazuje dejstvo, da je najvišji slovenski vrh tokrat osvojil že drugič. „To bi moral poskusiti vsak, ki to zmore. Ne zavedamo se kako krasna je na naša mala država. Razgled je vreden vsakega napora. Zanimivo je, da so v gorah vsi dobre volje razen Čehov, ki znajo presenetit v sandalih,“ v smehu pove Tim.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478