Zadovoljna.si
Jurij je presenetil z odločitvijo, da gre v zgodnjo 'penzijo'.

Trači

Slovenski zvezdnik obupal nad kariero v Hollywoodu

Z.M.
03. 05. 2012 09.54
42

39-letni maneken Jurij Bradač je bil eden prvih Slovencev, ki so se pogumno odpravili čez lužo, da bi tam nadgradili svojo kariero v šovbiznisu. Po več letih pa je očitno tudi štajerski lepotec obupal nad tem, da bi prodrl v poplavi talentov, ki se vsako leto preselijo v Los Angeles. Na svojem Facebook profilu je napisal, da je utrujen in končuje svojo kariero, o svoji odločitvi pa ne namerava preveč razglabljati. Kaj se mu je zamerilo v mestu angelov?

Jurij je presenetil z odločitvijo, da gre v zgodnjo 'penzijo'.
Jurij je presenetil z odločitvijo, da gre v zgodnjo 'penzijo'.FOTO: Facebook

Družil se je tudi s Pamelo Anderson.
Družil se je tudi s Pamelo Anderson. FOTO:

Jurij Bradač je eden tistih, ki je na svojem Facebook profilu redno objavljal novice o svoji karieri v mestu angelov, zato so bili njegovi spletni prijatelji presenečeni, ko je napisal, da končuje svojo kariero v Ameriki. "Utrujen sem in končujem svojo kariero! Upokojen! To pomeni nič več novih projektov, nič več se ne dogaja. Ni treba postavljati vprašanj. Še vedno vas imam vse rad," je zapisal Jurij, čez lužo znan kot Yuri Bradac. Mariborski maneken, ki že nekaj let živi v Los Angelesu, je sicer v svoji karieri posnel nekaj kratkih filmov in se pojavil v dveh celovečercih (Broken Angels in The Price of Dreams, nastopil je tudi v televizijski seriji Sex Games Vegas.

Zaslovel s pomočjo Lady Gaga

Največ slave je 39-letnik požel z nastopom v videospotu Bad Romance slavne pevke Lady Gaga. Čeprav je na svoji poti spoznal in prijateljeval s številnimi ameriškimi zvezdniki, je očitno obupal nad tem, da bi mu uspel prodor na trgu, ki je nasičen s številnimi talenti, ki v Los Angeles prihajajo z vseh koncev sveta. Ali se bo zaradi svoje odločitve preselil nazaj v Maribor, pa še ni znano. Jurij namreč po objavi statusa o 'upokojitvi' svoje odločitve ni več komnetiral, čeprav so ga številni prijatelji spraševali, ali misli resno.

Svet ga je spoznal po nastopu v videospotu Bad Romance pevke Lady Gaga.
Svet ga je spoznal po nastopu v videospotu Bad Romance pevke Lady Gaga.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368