Zadovoljna.si
Jani Pavec

Trači

So slovenskemu glasbeniku ukradli domači pornič?

Z.M.
15. 10. 2012 15.16
28

Vodja skupine Atomik Hamonik naj bi se znašel v nezavidljivem položaju. Kot poročajo nekateri slovenski mediji, naj bi prejeli ponudbo za nakup domačega porniča, ki naj bi ga neznanec ukradel z glasbenikovega telefona. V videu naj bi poleg Pavca in njegove partnerice nastopalo še eno dekle.

Jani Pavec
Jani PavecFOTO: Teja Pelko
Na posnetkih naj bi bila poleg Janija tudi njegova partnerica Nina Mavrin.
Na posnetkih naj bi bila poleg Janija tudi njegova partnerica Nina Mavrin. FOTO: Facebook

Domači porniči ne grenijo življenj le tujim zvezdnikom, tudi naši estradniki imajo podobne težave.

Slovenski mediji v zadnjih dneh poročajo o tem, da naj bi neznanec z mobilnega telefona Janija Pavca ukradel domači pornič, v katerem naj bi poleg glasbenika  nastopali še njegova partnerica Nina Mavrin in neznano dekle.

Brez komentarja

Obstajali naj bi trije žgečkljivi videi, ki jih nepridiprav prodaja različnim medijem, a do danes še nihče ni segel v žep in posnetke dejansko kupil.

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi Pavčeva dolgoletna partnerica in mama njegove hčerke o možni tožbi medijev, ki bi video objavili, že govorila z odvetnikom. Za komentar smo prosili tudi Pavca, ki pa nam je dejal le, da zadeve zaenkrat še ne želi komentirati.

 

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478