Zadovoljna.si
Nina Morić s sinom

Trači

Šokantno razkritje: Nino je v otroštvu zlorabljal lasten oče!

N.J.
30. 10. 2013 15.31
22

Rjavolasa Nina rada opozarja nase bodisi z obnašanjem bodisi z izbiro oblek, v katerih se pojavlja v javnosti, a očitno njeno iskanje pozornosti ni kar tako, temveč gre za početje, katerega korenine segajo v njeno otroštvo, ko je bila žrtev zlorab.

Zveza s Corono jo je močno zaznamovala.
Zveza s Corono jo je močno zaznamovala.FOTO:

"Ko sem bila majhna deklica, me je oče posilil," je v pogovorni oddaji Verissimo, ki jo predvajajo na italijanskem kanalu Canale 5, priznala italijanska starleta hrvaških korenin Nina Morić. Kot je razkrila, so se zlorabe dogajale ob različnih priložnostih. "Takrat sem mislila, da sem za vse kriva jaz," je dejala. "Zato sem zbežala iz rodne Hrvaške pri rosnih 16 letih." Nina s svojim očetom ni več v stikih. "Nisem ga slišala že vsaj pet let in do njega ne čutim ničesar, sem ravnodušna. Z dogajanjem sem se sprijaznila, sem nekako prebrodila, zato zdaj lahko govorim o tem."

Oče vse zanika

Oče Nine Morić se je že odzval na obtožbe. Kot je dejal, se mu je hči močno zamerila in ga šokirala. "Vse izrečeno so grozljive in gnusne laži, ki so me močno prizadele. Glede vseh zadev se bom posvetoval z odvetnikom," je dejal šokirani oče. "Pravico bom poiskal na sodišču." Za Jutranji list je še izjavil, da je zaradi tega popolnoma pretresen. Nina sicer pravi, da bo o svojem življenju napisala celo knjigo, v kateri bo del namenila tudi posilstvu in njenemu boju s travmami in anoreksijo.

Sin Carlos bo lahko videval očeta

Hrvatica Nina Morić si je, potem ko je zapustila Hrvaško, kariero ustvarila v Italiji. Na Hrvaškem je sicer leta 1996 osvojila naziv miss Hrvaške, nato pa je svojo srečo poskusila v Los Angelesu in opozorila nase, ko je nastopila v videospotu Rickyja Martina. Leta 2001 se je preselila v Italijo, kjer je delala kot manekenka, vendar jo je širša javnost spoznala šele, ko se je zapletla z razvpitim fotografom slavnih Fabriziem Corono, s katerim imata sina Carlosa. Corona je sicer trenutno za zapahi, a kot je Nina povedala, ga bo sin lahko obiskoval. "Carlos bo lahko obiskal očeta v zaporu, s sodiščem za mladoletne smo uspeli doseči dogovor," je zaupala v intervjuju za italijansko televizijo.

Rada ima Italijane, Srba ne bi imela nikoli

Nina je trenutno sicer v zvezi z Massimilianom Dossijem, s katerim naj bi bila zelo srečna. Po koncu zveze z razvpitim fotografom Corono je namreč imela v ljubezni precej smole. Moške naj bi tedaj dojemala kot igračke in v samo treh mesecih spala s kar 11 moškimi in lomila srca drugo za drugim. Med drugim je tedaj poveadala, da močno zameri njenima rojakinjama Severini in Nikolini Pišek, ker sta bili obe v zvezi s Srbom. Za bosanski Express je tedaj izjavila: "Ne maram njihove mentalitete (srbske, op. p.)," je izjavila Nina. "In ne vidim razlogov, zakaj je veliko Hrvatic v zvezi z njimi. Neumno je govoriti o domoljubju in se hkrati zabavati s Srbi, tako kot to počneta Severina in Nikolina Pišek." Veliko raje naj bi imela Italijane, saj da je z njimi lažje manipulirati.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478