Zadovoljna.si
Patrick je nesrečno padel, zato so ga s smučišča odpeljali reševalci.

Trači

ŠOK: Schwarzenegger pristal v bolnišnici!

Z.M.
12. 03. 2012 13.46
15

18-letni sin igralca in nekdanjega kalifornijskega guvernerja Arnolda Schwarzeneggerja Patrick se je pred dnevi na smučanju nevarno poškodoval. Na svojem Twitterju je objavil fotografijo, na kateri leži na nosilih, okoli vratu pa ima opornico. Čeprav bi po fotografiji sklepali, da se je najstnik resno poškodoval, je Patrick naslednji dan že stal na smučeh. Na srečo njegove poškodbe niso bile resne.

Patrick je nesrečno padel, zato so ga s smučišča odpeljali reševalci.
Patrick je nesrečno padel, zato so ga s smučišča odpeljali reševalci.FOTO: Twitter

Preteklo soboto je 18-letni Patrick Schwarzenegger med smučanjem v Sun Valleyju v Idahu resno padel, zato so ga s smučišča odpeljali reševalci. Fotografijo nesrečnega pripetljaja je najstnik objavil na svojem Twitterju, kjer je zapisal: "Danes sem imel manjšo nesrečo med smučanjem. Po hrbtu imam nekaj modric in šivov, tudi moja rit jo je skupila.“ Patrick se je pod objavo zahvalil tudi zdravnikom za hitro odzivnost in prijaznost.

Na smučišču poškovovana oba brata in oče

Kljub temu da na sliki njegovo zdravstveno stanje ni bilo videti najbolj rožnato, si je hitro opomogel, naslednji dan je celo že zopet stal na smučkah. Zanimivo je, da se je nesreča 18-letnega Patricka zgodila le nekaj mesecev zatem, ko je njegov mlajši brat Christopher v bolnišnici pristal zaradi poškodb med deskanjem. Pred šestimi leti pa si je na istem smučišču zlomil nogo tudi njun oče Arnold. Sun Valley očitno družini Schwarzenegger ni najbolj naklonjen!

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368