Zadovoljna.si
Ellen DeGeneres

Trači

Razkrili šokantno skrivnost, ki bo uničila njen zakon!?

J.V.
28. 07. 2014 07.51
27

Priljubljena televizijska voditeljica in komičarka Ellen DeGeneres že nekaj tednov polni naslovnice rumenih medijev s svojimi domnevnimi zakonski težavami. Pisalo se je že o ločitvi, o odvisnosti od alkohola, rehabilitaciji ... Sedaj pa se je pojavila tudi knjiga, ki menda razkriva njene največje skrivnosti. In če so te resnične, lahko njen 6-letni zakon z igralko Portio De Rossi, reši le še čudež.

Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneresFOTO: Reuters

Randy Jernigan je avtor avtobiografije, ki opisuje življenje in kariero slavne komičarke, v knjigi pa pisatelj menda razkriva tudi številne pikantnosti, ki jih je Ellen do sedaj skrivala ne le pred mediji in javnostjo, ampak tudi pred ženo.

Ellen DeGeneres in Portia de Rossi
Ellen DeGeneres in Portia de Rossi FOTO: X17 Agency

Njun odnos je Jernigan opisal z besedo strupen in dejal, da naj bi imeli zvezdnici že od samega začetka zelo turbolentno zvezo. Obe naj bi bili prešuštnici in Ellen naj bi imela številne afere z mladimi dekleti, nedolžna pa ni niti Portia, ki je imela dve romanci z bivšima. V knjigi je celo razkril imena.

Varanje pa ni edini problem, televizijska voditeljica se menda že več let bori z depresijo in nihanji razpoloženja. Portia se z dramo sooča tako, da golta tablete in popiva ter naj bi bila tudi že na odvajanju. Kar pa je zelo težko verjeti, glede na to, da Ellen velja za eno izmed najbolj optimističnih in dobrodušnih zvezdnic v Hollywoodu.
 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493